טיפות שלג לימון
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו פעמוני שלג לימון. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. ראש לחנות ולקחת ביצה, סוכר ממתקים נוספים, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. 9 אנשים התרשמו מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 10%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: לימון שרלוטס עם לימון לימון וקליפת לימון מסוכרת, אפייה עם דורי: קרם לימון לימון לימון, ו עוגת חטיף לימון מאייר עם ציפוי גבינת שמנת לימון # יום ראשון.
הוראות
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. בקערה קטנה חמאת שמנת, סוכר קונדיטורים ומלח עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים בתמצית. מקציפים בהדרגה קמח. במידת הצורך מכסים ומכניסים למקרר לבצק עד שהוא יציב מספיק לעיצוב.
מעצבים כפיות בצק לכדורים.
מקום 1 ב. בנפרד על ניירות אפייה לא משומנים; משטחים מעט עם תחתית כוס טבולה בסוכר מגורען.
אופים 10-12 דקות או עד חום בהיר.
הסר מהמחבתות למתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
למילוי, בסיר כבד קטן, מקציפים ביצה, סוכר מגורען, מיץ לימון וקליפת לימון עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חמאה; מבשלים על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת, עד להסמכה ומדחום קורא לפחות 170 מופרדים, כ -20 דקות. אל תתנו לרתיחה.
מעבירים לקערה קטנה; מגניב. לחץ על ניילון נצמד על משטח המילוי. מקררים עד קר, בערך 1 שעה.
להגשה מורחים מילוי לימון על תחתית מחצית העוגיות; מכסים בעוגיות שנותרו. אבק עם סוכר של קונדיטורים. אחסן שאריות במקרר.