טירמיסו
גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, סוכר מגורען, ביצים מפוסטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו.
הוראות
הכן זכוכית 8×3 אינץ dish.In קערת ערבוב, להכות חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח רק עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
הוסף 1/4 כוס סוכר קצת בכל פעם, ולאחר מכן להמשיך להכות לבנים עד שהם פשוט להחזיק נוקשה peaks.In קערה גדולה שנייה, לנצח יחד חלמונים ואת הנותרים 1/2 כוס סוכר עד עבה וחיוור, על 2 דקות. הכה בmascarpone עד רק בשילוב. מקציפים ב vanilla.In קערה שלישית, קרם beat עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת mascarpone בעדינות אבל ביסודיות, ואז לקפל את הלבנים.מערבבים יחד קפה וקלואה בקערה רדודה. לטבול 1 ladyfinger בתערובת קפה, השריית אותו על 1 שנייה בכל צד, ולהעביר את המנה מוכנה. חזור עם fiderfingers מספיק (במקרה שלי זה לקח 12 סך) כדי לכסות את החלק התחתון של המנה.
מורחים חצי מתערובת מסקרפונה באופן שווה על גבי אצבעות. חוזר, עושה שכבה שנייה של ליידיפינגרס ותערובת מסקרפונה.צ ' יל במשך 6 שעות או לילה. אבק עם אבקת קקאו לפני ההגשה.