קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

טירמיסו

טירמיסו
המתכון Tiramisu יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו-25 דקות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שבבי שוקולד, אבקת ג'לטין, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במיקסר עם מצורף שוט, חלמונים שוט וסוכר עד עבה וחיוור בצבע (שלב הסרט).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להוסיף מסקרפונה וויפ עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
4
יוצקים מים לתוך קערה קטנה ואז לשפוך אבקת ג ' לטין על זה. אל תערבבי. אפשר ג ' לטין לספוג את כל המים (כ 15 דקות) ואז למקם את הקערה על גבי סיר קטן המכיל מים רותחים (יצירת דוד כפול). מיד לכבות את החום ולאפשר את הג ' לטין להתמוסס לחלוטין. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים לשיא רך, מוסיפים בהדרגה סוכר, ואז לאט לשפוך ג ' לטין מומס. שוט לשיא נוקשה, מבריק. מקפלים לבנים לתוך תערובת mascarpone וחלמון ואז לקפל קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מסקרפונהnameמסקרפונהname
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה נפרדת, לשלב אספרסו kalhua. להשרות 1 ladyfinger בכל פעם בתערובת האספרסו. במחבת 8 על ידי 10 אינץ', לארגן ladyfingers ספוג קרוב יחד בשורות מסודרות עד החלק התחתון של המחבת מכוסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים 1/2 של מוס על ladyfingers וחלק עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מפזרים 1/2 של שבבי שוקולד על מוס. צור שכבה נוספת וצינה עד סט.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.