טירמיסו
המתכון Tiramisu יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-2 שעות ו-25 דקות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 653 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שבבי שוקולד, אבקת ג'לטין, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במיקסר עם מצורף שוט, חלמונים שוט וסוכר עד עבה וחיוור בצבע (שלב הסרט).
להוסיף מסקרפונה וויפ עד משולב היטב.
יוצקים מים לתוך קערה קטנה ואז לשפוך אבקת ג ' לטין על זה. אל תערבבי. אפשר ג ' לטין לספוג את כל המים (כ 15 דקות) ואז למקם את הקערה על גבי סיר קטן המכיל מים רותחים (יצירת דוד כפול). מיד לכבות את החום ולאפשר את הג ' לטין להתמוסס לחלוטין. בקערה נפרדת, מקציפים את החלבונים לשיא רך, מוסיפים בהדרגה סוכר, ואז לאט לשפוך ג ' לטין מומס. שוט לשיא נוקשה, מבריק. מקפלים לבנים לתוך תערובת mascarpone וחלמון ואז לקפל קצפת.
בקערה נפרדת, לשלב אספרסו kalhua. להשרות 1 ladyfinger בכל פעם בתערובת האספרסו. במחבת 8 על ידי 10 אינץ', לארגן ladyfingers ספוג קרוב יחד בשורות מסודרות עד החלק התחתון של המחבת מכוסה לחלוטין.
יוצקים 1/2 של מוס על ladyfingers וחלק עם מרית גומי.
מפזרים 1/2 של שבבי שוקולד על מוס. צור שכבה נוספת וצינה עד סט.