קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

טירמיסו

טירמיסו
טירמיסו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מים, ליידיפינגרס, פילדלפיה 1/3 פחות שומן מגבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסה התחתון של מחבת 8 אינץ ' springform עם כמה מחצאי ladyfinger; לסדר ladyfingers הנותרים, לחתוך קצוות למטה, סביב הצד של פאן.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
2
מערבבים 1/2 כוס חלב גבינת שמנת מופחתת שומן בבלנדר עד חלקה. ממיסים גרגרי קפה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת מוקטנתגבינת שמנת מוקטנת
קפה נמסקפה נמס
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
3
מוסיפים לבלנדר יחד עם ברנדי וחלב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
להוסיף תערובת פודינג יבש; להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פודינגתערובת פודינג
5
יוצקים לתוך קערה גדולה. מערבבים בשוט מגניב עם להקציף; כפית למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
6
מקררים 4 שעות או עד המשרד.
7
הסר את שפת המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים קינוח עם שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.