טירמיסו אני
טירמיסו אני דורש כ 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך שוקולד מריר, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו, ו טירמיסו.
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לנצח חלמונים ביצה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד צהוב בהיר, 1 דקה. הכה ב mascarpone, ברנדי וניל עד חלקה. בקערה נפרדת, להכות חלבונים ביצה עד נוקשה, אבל לא יבש. מקפלים חלבוני ביצה לתערובת מסקרפונה.
במהירות לטבול ladyfingers, אחד בכל פעם, בקפה מקורר ולסדר אותם בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. השתמש 15 עוגיות כדי לכסות את החלק התחתון של המנה.
מורחים חצי מתערובת המסקרפונה על קרום העוגיות ומפזרים את השוקולד למעלה. חזור על שכבות העוגיות והגבינה הספוגות.
מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים 4 שעות או לילה לפני ההגשה.