טירמיסו דלעת קרמל
טירמיסו דלעת קרמל יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 329 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמנת מתוקה כבדה, ג'ינג'ר טחון, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו טירמיסו דלעת עם רוטב קרמל חמאת דלעת ליום ראשון, טירמיסו דלעת קרמל לשניים, ו טירמיסו קרמל קל (מתכונים דומים).
הוראות
בעזרת סכין משוננת חותכים שש אצבעות אצבעות לרוחב. בקערה רדודה שלבו סירופ מייפל ובורבון. טובלים שש אצבעות שלמות ושישה חצאים לתערובת; מסדרים בשכבה אחת ב -8 אינץ'. צלחת מרובעת.
בקערה קטנה מקציפים 1/2 כוס שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך. מוסיפים סוכר בהדרגה; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. בקערה גדולה שלבו את הדלעת, הקינמון, הג ' ינג ' ר והמלח; מקפלים פנימה קצפת. בקערה אחרת מקציפים את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים והשמנת שנותרה עד להסמכה.
מורחים חצי מתערובת הדלעת על אצבעות אצבעות בצלחת. טובלים את האצבעות הנותרות; מסדרים מעל. למעלה עם תערובת הדלעת שנותרה ותערובת גבינת השמנת. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
במיקרוגל מחממים רוטב קרמל; מערבבים פנימה בורבון.