טירמיסו שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל טירמיסו שוקולד. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-36 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-277 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם עוגיות ליידיפינגר, שבבי שוקולד למחצה, מרסלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו שוקולד, ו טירמיסו שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את גבינת המסקרפונה בקערה גדולה ומניחים בצד. עם מיקסר חשמלי, לנצח את השמנת ו 1/4 כוס הסוכר בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הקצפת לתוך mascarpone. ואז לקפל את Zabaglione שוקולד צונן. מכסים ומקררים.
לטאטא את האספרסו התחמם ואת 1/4 הנותרים כוס סוכר בקערה בינונית אחרת עד מעורבב. קו 9 1/4 על 5 על 2 3/4 אינץ מחבת כיכר מתכת עם ניילון נצמד, המאפשר פלסטיק להאריך על הצדדים. עבודה עם 1 עוגייה בכל פעם, לטבול 8 עוגיות לתוך האספרסו, ולסדר שכבה אחת זה לצד זה על החלק התחתון של המחבת מוכן.
כפית 1/3 של תערובת מסקרפונה על העוגיות כדי לכסות. חזור על טבילה 8 של העוגיות באספרסו ושכבות את העוגיות ואת הנותרים תערובת mascarpone 2 יותר פעמים. טובלים את 8 העוגיות הנותרות באספרסו ומסדרים זה לצד זה על גבי הטירמיסו. לחץ קלות כדי קומפקטי מעט (השכבה האחרונה תרחיב מעל הצדדים פאן). מכסים את הטירמיסו בפלסטיק ומקררים לפחות 6 שעות.
פתח את הפלסטיק מראש הטירמיסו. הפוך את הטירמיסו על מגש.
הסר את הפלסטיק. מנפים את הקקאו על הטירמיסו, ועם מקלף ירקות או סכין חדה, לעשות שבבי שוקולד מרירים ומפזרים מעל.
מוסיפים שמנת ושוקולד לסיר קטן וכבד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שבבי שוקולד נמסים וחלקים. להפריש ולשמור חם.
לטאטא את החלמונים, סוכר, מרסלה, ומלח בקערת זכוכית גדולה עד מעורבב. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים, אבל לא מאפשרים לתחתית הקערה לגעת במים.
לטאטא את תערובת הביצים מעל המים רותחים עד שהוא סמיך וקרם, על 4 דקות.
באמצעות מרית גומי גדולה, מקפלים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצה. מכסים ומקררים כדי להירגע לחלוטין.