קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 36 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל טירמיסו שוקולד. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-36 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-277 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם עוגיות ליידיפינגר, שבבי שוקולד למחצה, מרסלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו שוקולד, ו טירמיסו שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את גבינת המסקרפונה בקערה גדולה ומניחים בצד. עם מיקסר חשמלי, לנצח את השמנת ו 1/4 כוס הסוכר בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הקצפת לתוך mascarpone. ואז לקפל את Zabaglione שוקולד צונן. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא את האספרסו התחמם ואת 1/4 הנותרים כוס סוכר בקערה בינונית אחרת עד מעורבב. קו 9 1/4 על 5 על 2 3/4 אינץ מחבת כיכר מתכת עם ניילון נצמד, המאפשר פלסטיק להאריך על הצדדים. עבודה עם 1 עוגייה בכל פעם, לטבול 8 עוגיות לתוך האספרסו, ולסדר שכבה אחת זה לצד זה על החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
כפית 1/3 של תערובת מסקרפונה על העוגיות כדי לכסות. חזור על טבילה 8 של העוגיות באספרסו ושכבות את העוגיות ואת הנותרים תערובת mascarpone 2 יותר פעמים. טובלים את 8 העוגיות הנותרות באספרסו ומסדרים זה לצד זה על גבי הטירמיסו. לחץ קלות כדי קומפקטי מעט (השכבה האחרונה תרחיב מעל הצדדים פאן). מכסים את הטירמיסו בפלסטיק ומקררים לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
פתח את הפלסטיק מראש הטירמיסו. הפוך את הטירמיסו על מגש.
6
הסר את הפלסטיק. מנפים את הקקאו על הטירמיסו, ועם מקלף ירקות או סכין חדה, לעשות שבבי שוקולד מרירים ומפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מוסיפים שמנת ושוקולד לסיר קטן וכבד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שבבי שוקולד נמסים וחלקים. להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
לטאטא את החלמונים, סוכר, מרסלה, ומלח בקערת זכוכית גדולה עד מעורבב. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים, אבל לא מאפשרים לתחתית הקערה לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לטאטא את תערובת הביצים מעל המים רותחים עד שהוא סמיך וקרם, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
הסר מהחום.
11
באמצעות מרית גומי גדולה, מקפלים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצה. מכסים ומקררים כדי להירגע לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.