קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 36 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

טירמיסו שוקולד

טירמיסו שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל טירמיסו שוקולד. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-36 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-277 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם עוגיות ליידיפינגר, שבבי שוקולד למחצה, מרסלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, טירמיסו שוקולד, ו טירמיסו שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את גבינת המסקרפונה בקערה גדולה ומניחים בצד. עם מיקסר חשמלי, לנצח את השמנת ו 1/4 כוס הסוכר בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הקצפת לתוך mascarpone. ואז לקפל את Zabaglione שוקולד צונן. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לטאטא את האספרסו התחמם ואת 1/4 הנותרים כוס סוכר בקערה בינונית אחרת עד מעורבב. קו 9 1/4 על 5 על 2 3/4 אינץ מחבת כיכר מתכת עם ניילון נצמד, המאפשר פלסטיק להאריך על הצדדים. עבודה עם 1 עוגייה בכל פעם, לטבול 8 עוגיות לתוך האספרסו, ולסדר שכבה אחת זה לצד זה על החלק התחתון של המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
כפית 1/3 של תערובת מסקרפונה על העוגיות כדי לכסות. חזור על טבילה 8 של העוגיות באספרסו ושכבות את העוגיות ואת הנותרים תערובת mascarpone 2 יותר פעמים. טובלים את 8 העוגיות הנותרות באספרסו ומסדרים זה לצד זה על גבי הטירמיסו. לחץ קלות כדי קומפקטי מעט (השכבה האחרונה תרחיב מעל הצדדים פאן). מכסים את הטירמיסו בפלסטיק ומקררים לפחות 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
פתח את הפלסטיק מראש הטירמיסו. הפוך את הטירמיסו על מגש.
6
הסר את הפלסטיק. מנפים את הקקאו על הטירמיסו, ועם מקלף ירקות או סכין חדה, לעשות שבבי שוקולד מרירים ומפזרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
מוסיפים שמנת ושוקולד לסיר קטן וכבד. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שבבי שוקולד נמסים וחלקים. להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
לטאטא את החלמונים, סוכר, מרסלה, ומלח בקערת זכוכית גדולה עד מעורבב. מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים, אבל לא מאפשרים לתחתית הקערה לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
לטאטא את תערובת הביצים מעל המים רותחים עד שהוא סמיך וקרם, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
הסר מהחום.
11
באמצעות מרית גומי גדולה, מקפלים את תערובת השוקולד המומס לתערובת הביצה. מכסים ומקררים כדי להירגע לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.