טירמיסו שוקולד של Tra Vigne
טירמיסו שוקולד Tra Vigne דורש כ 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 440 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, עוגת שוקולד, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שעועית ירוקה Tra Vigne, טירמיסו קלאסי ושוקולד ללא קפה-טירמיסו כתום, ו טירמיסו שוקולד.
הוראות
כדי להפוך את מוס, לשלב את השוקולד וקרם בקערה חסינת חום ומניח במיקרוגל ומבשלים על חום גבוה במשך 45 שניות. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה ומבריקה.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את גבינת שמנת, mascarpone ותערובת שוקולד עם מיקסר חשמלי בינוני עד בינוני-גבוה במהירות עד רך וקרם. עצרו מדי פעם כדי לגרד את צידי הקערה.
בקערה אחרת, עם מקצף נקי, מקציפים את חלמונים וסוכר עד קצף, על 30 שניות על גבוה. עם מרית גומי או כף עץ, בעדינות לקפל את תערובת הביצים לתוך תערובת שוקולד שמנת עד מעורבב. מכסים את המוס ומקררים עד שמוכנים להרכיב את הטירמיסו. (יש לך בערך 2 כוסות מוס. המוס עשוי להיות עשוי מראש, מכוסה ומקורר עד 1 יום.)
כדי להפוך את zabaglione, להכין אמבט מי קרח.
שלב את החלמונים, רום, Marsala ו 1/2 כוס סוכר בחלק העליון של דוד כפול.
מניחים מעל (לא נוגע) בקושי מבעבע מים במחבת התחתונה לטאטא במרץ, או להכות עם מערבל חשמלי, עד התערובת מתחילה קצף.
להקציף ברציפות עד התערובת משלשת נפח ומתעבה כדי ליצור תלוליות רכות כאשר המברשת הוא הרים, כ 7 דקות. מיד למקם את החלק העליון של הדוד הכפול באמבט מים קרח כדי לעצור את הבישול.
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה, לנצח את 1/2 כוס שמנת כבדה עד שהוא מתחיל קצף.
מוסיפים את 2 כפיות הסוכר הנותרות וממשיכים להכות עד השמנת מחזיקה פסגות רכות. מקפלים קצפת לתוך zabaglione מקורר. כיסוי וצינה במשך כמה שעות לפני הרכבת טירמיסו. אתה צריך בערך 2 כוסות.
כדי להרכיב את הקינוח, בקערה קטנה או קנקן, מוסיפים את הסוכר לאספרסו החם. מערבבים היטב כדי לפזר את הסוכר, ולאחר מכן להוסיף את הרום.
חותכים את החלק העליון של העוגה ושמורה לשימוש אחר (ראה הערת השף).
חותכים את העוגה לשניים אופקית. מסדרים שכבה של עוגה, לחתוך את הצד, בחלק התחתון של קערה עמוקה 2 1/2 ליטר. להרטיב באופן שווה עם כמה סירופ אספרסו.
מורחים חצי המוס על גבי, ולאחר מכן להפיץ מחצית zabaglione על גבי המוס. מסדרים את השכבה השנייה של העוגה, שוב לחתוך את הצד, על המוס. להרטיב היטב עם סירופ.
מורחים את המוס שנותר למעלה בשכבה זוגית, ואחריו את הזבגליון הנותרים. מכסים ומקררים במשך כמה שעות או לילה לפני ההגשה. עם מקלף ירקות, לחתוך תלתלים של שוקולד כדי לקשט את הדף, או אבק עם קקאו.