טירמיסו תות
טירמיסו תות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 866 קלוריות. אם יש לך cointreau, ladyfingers, מיץ תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טריפל תות טירמיסו, תות טירמיסו # SundaySupper, ו טריפל תות טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף שימורים, 1/3 כוס Cointreau, ומיץ תפוזים בכוס מדידה 2 כוס.
מניחים גבינת מסקרפונה ו 2 כפות Cointreau בקערה גדולה; לקפל רק כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat, סוכר, וניל, הנותרים 2 כפות Cointreau בקערה גדולה אחרת פסגות רכות. מערבבים 1/4 של תערובת קצפת לתוך תערובת mascarpone כדי להבהיר. מקפלים הנותרים קצפת.
מורחים תערובת 1/2 כוס לשמר על החלק התחתון של צלחת הגשה מלבנית 3 ליטר או צלחת זכוכית 13x9x2 אינץ'. מסדרים מספיק ladyfingers על תערובת תות כדי לכסות את החלק התחתון של צלחת. כפית 3/4 כוס לשמר תערובת מעל ladyfingers, ולאחר מכן להפיץ 2 1/2 כוסות תערובת mascarpone מעל. מסדרים 2 כוסות תותים פרוסים מעל תערובת מסקרפונה. חזור על שכבות עם אצבעות ליידי שנותרו, לשמר תערובת, תערובת mascarpone. מכסים בפלסטיק ומקררים לפחות 8 שעות או לילה.
פרוסת תותים שנותרו. תארגן את טירמסו ותגיש.
* גבינת שמנת איטלקית זמינה בסופרמרקטים ובשווקים האיטלקיים.