טירמיסו תות שוקולד לבן
טירמיסו תות שוקולד לבן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 344 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 38 אוהדים. גשו לסופר וקנו תותים, מיץ תפוזים, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 21 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד לבן-טירמיסו תות, טירמיסו שוקולד לבן, ו עוגת שוקולד תות טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב צוננת, לנצח את הקרם עד פסגות רכות מתחילים להיווצר.
להוסיף וניל לנצח עד פסגות נוקשות. לגרד את הקצפת הלא ממותקת לקערה אחרת ולהניח אותו בצד.באמצעות אותה קערת ערבוב השתמשת להקציף קרם (אין צורך לשטוף), להכות יחד את גבינת שמנת ואת mascarpone. מערבבים ב 4 כפות של אבקת סוכר ואת שוקולד לבן מומס. כאשר חלקה, לקפל כ 1 כוס של קצפת לא ממותק.סדר 15 ladyfingers חצאים בתחתית צלחת זכוכית מרובע 8 אינץ'.
טפטוף עם חצי מהמיץ תפוזים.
מורחים חצי מתערובת השוקולד הלבן על גבי נשים, ואז מורחים שכבה של גרגרים פרוסים דק על תערובת השוקולד הלבן. מסדרים את חצאי ladyfinger הנותרים על תותים, ולאחר מכן להפיץ עם שכבה סופית של תערובת שוקולד לבן.מערבבים 2 כפות סוכר שנותרו לתוך קצפת שמורות (אתה יכול להשתמש פחות סוכר אם אתה רוצה).
מורחים על שכבת השוקולד הלבן ומקררים לפחות 3 שעות או עד מוכנים לשרת. כאשר מוכן לשרת, לחתוך לריבועים ולסדר שאריות תותים פרוסים מעל.הערה: כדי להמיס שוקולד לבן במיקרוגל, מקום בקערת מיקרוגל ומיקרוגל על 50% כוח במשך 1 דקה. מערבבים וממשיכים מיקרוגל על כוח 50% עד חלקה. אתה יכול גם להמיס שוקולד בקערה להגדיר מעל סיר של מים רותחים או בדוד כפול.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castellani קיאנטי Annata. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo