קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

טל דבש-Jalapeño Granita

טל דבש-Jalapeño Granita
מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלון, פלפל חלפיניו, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו טל דבש גרניטה, דבש גרניטה ספריצר, ו טל דבש אלדרפלאוור גרניטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר; להביא לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום, וקריר לטמפרטורת החדר.
3
מניחים תערובת סוכר בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים מלון, מיץ ומלח. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מלוןמלון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
יוצקים תערובת מלון לתוך צלחת אפייה 13 x 9inch. לכסות ולהקפיא 8 שעות או עד המשרד. לגרד תערובת שלמה עם מזלג עד פלאפי. לאחסן במיכל אטום במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®