קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה

טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה
אם יש לכם פטוצ'יני, שמנת כבדה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Maialino Marinara מ ' שולחן המשפחה, Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה, ו עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את טלה הקרקע וחום לאט, מגרדים את תחתית המחבת ומפחיתים את החום לפי הצורך כדי לשמור על הטלה מפני השחמה מהר מדי, עד שהלחות מתאדה והבשר משחימים היטב, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים קמצוץ מלח ופתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
לנקז את השומן.
5
להפוך את החום גבוה, להוסיף את הקורנית, עלי דפנה, ויין, ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ולהפחית עד רק כמות קטנה של נוזל נשאר במחבת, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את המרינרה ואת קליפת הגבינה, אם משתמשים, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
בינתיים, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול ולהוסיף 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
כאשר הרוטב התעבה, להסיר ולהשליך את זרזי הקורנית, עלי דפנה, וקליפת גבינה, אם השתמשת בו. מערבבים את החמאה, השמנת והגבינה המגורדת, מביאים לרתיחה ומסירים מהחום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (הרוטב יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה, מכוסה ומקורר; לחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מוסיפים את הפטוצ ' יני למים הרותחים, מערבבים כדי להפריד את הגדילים, ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
10
ניקוז.
11
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מפזרים גבינה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה