טלה בולונז מ ' שולחן המשפחה
אם יש לכם פטוצ'יני, שמנת כבדה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Maialino Marinara מ ' שולחן המשפחה, Frittata האביב מ ' שולחן המשפחה, ו עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את טלה הקרקע וחום לאט, מגרדים את תחתית המחבת ומפחיתים את החום לפי הצורך כדי לשמור על הטלה מפני השחמה מהר מדי, עד שהלחות מתאדה והבשר משחימים היטב, 15 עד 20 דקות.
מוסיפים קמצוץ מלח ופתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה יותר.
להפוך את החום גבוה, להוסיף את הקורנית, עלי דפנה, ויין, ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה ולהפחית עד רק כמות קטנה של נוזל נשאר במחבת, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את המרינרה ואת קליפת הגבינה, אם משתמשים, ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שהרוטב מתעבה.
בינתיים, להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול ולהוסיף 2 כפות מלח.
כאשר הרוטב התעבה, להסיר ולהשליך את זרזי הקורנית, עלי דפנה, וקליפת גבינה, אם השתמשת בו. מערבבים את החמאה, השמנת והגבינה המגורדת, מביאים לרתיחה ומסירים מהחום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. (הרוטב יכול להיות מורכב עד 3 ימים קדימה, מכוסה ומקורר; לחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה.)
מוסיפים את הפטוצ ' יני למים הרותחים, מערבבים כדי להפריד את הגדילים, ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד אל דנטה.
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב את המעיל.
מפזרים גבינה ומגישים מיד.