תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טלה ותפוח אדמה בורי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 752 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך garam masala, כבש, כוסברה עלים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: כבש ותפוחי אדמה וינדלו, שאריות פשטידת טלה ותפוחי אדמה, ו מחבת כבש ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים מחבת כבדה וצולים את האלמונים, קשיו, בוטנים, אפונים, שומשום ובצל ומבשלים נמוך במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
קשיו
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהמחבת.עכשיו להוסיף את זרעי כוסברה, זרעי כמון, צ ' ילי אדום יבש קוקוס desicated. לבשל במשך 3 דקות.שים את כל האגוזים הקלויים ותבלינים לתוך בלנדר עם המים להתמזג עם משחה. הגדר את הדבק בצד אחד ולשטוף את הבלנדר.