טלה ותפוחי אדמה אופים
אם יש לכם שמן זית בתוספת, בשר טלה, רוטב פסטה עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו קציצות כבש עם בטטה גבינה אופים, ניו אינגלנד לאמב בייק, ו אפיית מגש טלה יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מרתיחים את תפוחי האדמה במשך 10-12 דקות או עד מבושל למחצה.
בינתיים, לחמם קצת שמן במחבת גדולה לא מקל. בראון את הבשר ב 2 קבוצות, לשבור את כל גושים עם החלק האחורי של כף עץ. להטות את כל הבשר בחזרה למחבת, להוסיף את הקינמון ומטגנים במשך 1 דקות.
יוצקים את רוטב העגבניות ומבשלים במשך 5 דקות. חותכים את תפוחי האדמה כמו דק ככל שאתה יכול מבלי לשבור את הפרוסות.
שכבה של בשר טחון ותפוחי אדמה בתבנית אפייה של 1.5 ליטר. מתבלים כל שכבה ומסיימים בשכבת תפוחי אדמה.
מורחים את הגבינה או הרוטב הלבן על גבי ואופים במשך 35 דקות עד הזהב ותפוחי האדמה רכים.