טלה ים תיכוני-וקוסקוס-פלפלים ממולאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טלה הים תיכוני ופלפלים ממולאים קוסקוס. מנה אחת מכילה 472 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם טלה טחון, גבינת פטה, מרק עוף דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: פלפלים ים תיכוניים ממולאים עם קוסקוס, עוף ופטריות, כבש Garlicky עם פלפלים & קוסקוס, ו סטייקים כבש עם ארבעה פלפלים וקוסקוס אגוזים.
הוראות
פרוס פלפלים בחצי אורך דרך גבעולים (לשמור על גבעולים) ולהסיר זרעים.
מניחים חצאים, בצד חתוך למטה, בתבנית אפייה 12 על 17 אינץ'.
אופים בתנור רגיל או הסעה 450 עד השחמה קלה ומכרז כאשר פירסינג, 13 עד 18 דקות.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, מערבבים בצל, שום, טימין, מנטה, ורוזמרין בשמן זית עד בצל הם רפויים ומתחילים חום, על 5 דקות.
מוסיפים טלה טחון ו 3 כפות מיץ לימון. מערבבים עד כבש משחימים ומתפורר, 2 עד 3 דקות.
מערבבים במרק, קוסקוס, ונותר 2 כפות מיץ לימון. מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומסירים מהחום; הניחו לעמוד עד שהנוזל נספג והקוסקוס רך לנשוך, 3 עד 4 דקות. מערבבים פטרוזיליה; מוסיפים מלח לפי הטעם.
הפעל חצאי פלפל מעל; למלא כל אחד עם תערובת 2/3 כוס כבש.
מפזרים גבינת פטה באופן שווה על מילוי.
אופים עד גבינה הוא נמס מעט, 3 עד 5 דקות.