טלה קולורדו מחית בצל מקורמל עם תמצית שומר טלה
טלה קולורדו מחית בצל מקורמל עם תמצית שומר כבש עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1157 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 86 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו יין, טימין, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. נסו טלה קולורדו מחית בצל מקורמל עם תמצית שומר טלה, מסעדת "טלה קולורדו" ממסעדת "אוטוטו", דנבר קולורדו, ו צלעות כבש עם סלט בצל אדום מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את כל השומן מן הכבש העליון סיבובים ולהשליך.
מערבבים רוזמרין, טימין, שום, ושמן קנולה 1/8 כוס. טלה במרינדה בתערובת עשבי תיבול, מכוסה ומקורר, בין לילה.
עבור תמצית שומר הטלה: לחתוך שאריות כבש וקוביות לקוביות 1/8 אינץ'.
מחממים שמן קנולה עד שרק מעשנים. טלה מטגנים במחבת בקבוצות. מבשלים עד כבש הוא קרמל באופן שווה חום כהה, אבל לא שרוף. מסננים את השומן ואת מחבת זיגוג דה עם חומץ לגרד מחבב מתחתית המחבת.
מוסיפים טימין, זרעי שומר ויין אדום לסיר. להפחית.
הוסף דמי-גלייס ומבשל לאט מאוד במשך 2 עד 3 שעות.
הוסף מים כדי להביא רוטב עד נפח מקורי לפי הצורך. להפחית בחצי העונה עם מלח. הזן דרך fine chinois. להתאים תיבול.
כדי לסיים, להביא כוס אחת של רוטב לרתיחה. שוט בשתי כפות של חמאה קרה ולבדוק תבלינים.
עבור כבש: מחממים תנור ל 450 מעלות F.
הסר כבש ממרינדה. מתבלים היטב עם מלח. צורבים את הטלה מעל חום גבוה עם שמן כף אחת במחבת אטום. לצרוב לחום כהה, ולאחר מכן להפוך כבש מעל, ולהעביר לתנור במשך 7 עד 10 דקות, עבור בינוני נדיר.
הסר מהתנור, לכסות בנייר כסף, ולאפשר לנוח במשך 5 דקות לפני חיתוך.
מניחים תפוחי אדמה ומלח בסיר גדול.
מוסיפים מים קרים ומכסים. מביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 30 דקות.
שלב 4 כפות חמאה ושמנת בסיר על אש נמוכה וחום עד חמאה מומסת.
לקלף בצל לחתוך דק ככל האפשר. למחבת חמה מאוד, להוסיף 2 כפות חמאה, ואז בצל, ומלח. מערבבים וממשיכים לבשל על חום גבוה עד שהם צבע. לאחר מכן להפחית חום caramelize צבע חום ערמוני.
מחית את תפוחי האדמה המבושלים לתוך הסיר הם היו מבושלים. לשמור על תפוחי אדמה חמים מעל להבה נמוכה מאוד, ערבוב בתערובת שמנת וחמאה ובצל. לטעום ולהתאים את התבלינים.