טלה שחור וכחול, פיסטוק וסלט ארוגולה
שחור וכחול כבש, פיסטוק וסלט ארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1255 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, חומץ בלסמי, גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו סלט פיג וארוגולה w / פיסטוק פסטו, עבור סלט ארוגולה עם אגס, פיסטוק, וגבינת גורגונזולה, ו עוף שחור וכחול-משלב גם זיתים שחורים וגם גבינה כחולה יחד עם חזה נטול עצמות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת סאוט על חום גבוה עד שהמחבת מעשנת.
מפזרים את הטלה במלח, פלפל ורוזמרין מכל הצדדים. ברגע שהמחבת חמה, מוסיפים את שמן הזית ואז צורבים את הבשר מכל הצדדים, מגלגלים את הבשר סביב המחבת כדי לבשל באופן שווה. עבור מדיום רייר, לבשל 2 עד 3 דקות לכל צד. לקבלת עבודה טובה יותר, להפוך את החום עד בינוני ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות לכל צד. מניחים את הבשר בצד לנוח במשך 5 דקות.
לטאטא חומץ בלסמי, סוכר חום, שום מגורען, מלח ופלפל בקערה לאט לטפטף בשמן הזית כדי להפוך תחליב. הקפד להקציף במרץ בעת שפיכה בשמן. סיים עם בזיליקום, לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך.
עבור הסלט: לזרוק את ארוגולה, פיסטוקים וגבינה כחולה עם 1/4 כוס של ויניגרט. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את הטלה דק מאוד ומעלים את הסלט עם כבש פרוס.