קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

טלה שחור וכחול, פיסטוק וסלט ארוגולה

טלה שחור וכחול, פיסטוק וסלט ארוגולה
שחור וכחול כבש, פיסטוק וסלט ארוגולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1255 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 104 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר חום, חומץ בלסמי, גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו סלט פיג וארוגולה w / פיסטוק פסטו, עבור סלט ארוגולה עם אגס, פיסטוק, וגבינת גורגונזולה, ו עוף שחור וכחול-משלב גם זיתים שחורים וגם גבינה כחולה יחד עם חזה נטול עצמות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת סאוט על חום גבוה עד שהמחבת מעשנת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים את הטלה במלח, פלפל ורוזמרין מכל הצדדים. ברגע שהמחבת חמה, מוסיפים את שמן הזית ואז צורבים את הבשר מכל הצדדים, מגלגלים את הבשר סביב המחבת כדי לבשל באופן שווה. עבור מדיום רייר, לבשל 2 עד 3 דקות לכל צד. לקבלת עבודה טובה יותר, להפוך את החום עד בינוני ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות לכל צד. מניחים את הבשר בצד לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
לטאטא חומץ בלסמי, סוכר חום, שום מגורען, מלח ופלפל בקערה לאט לטפטף בשמן הזית כדי להפוך תחליב. הקפד להקציף במרץ בעת שפיכה בשמן. סיים עם בזיליקום, לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כָּתֵףכָּתֵף
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
אמולסיותאמולסיות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
עבור הסלט: לזרוק את ארוגולה, פיסטוקים וגבינה כחולה עם 1/4 כוס של ויניגרט. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את הטלה דק מאוד ומעלים את הסלט עם כבש פרוס.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה