טלה תוניסאי עם זעפרן (Keleya Zaara)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טלה תוניסאי עם זעפרן (Keleya Zaara). המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 392 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . נסו קציצות טלה טוניסאיות, טלה טוניסאי מתכון תבשיל חבושים, ו צלעות טלה מתובלות טוניסאיות וצ'ארד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הכבש, ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 5 דקות. מתבלים עם זעפרן, מלח ופלפל לפי הטעם; מערבבים בכל אבל 1/4 כוס הבצל, ויוצקים במים. מביאים לרתיחה, ואז לכסות, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים עד הטלה הוא רך, על 15 דקות.
לחשוף את המחבת, מערבבים בחמאה, ולאפשר לרוטב להפחית 5 עד 10 דקות כדי עקביות הרצוי. עונה לטעום עם מלח ופלפל, ואז לשפוך לתוך צלחת הגשה.
מפזרים את הבצלים הקצוצים הנותרים ופטרוזיליה.
מקשטים עם פלחי לימון כדי לשרת.