קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

טליאטלה עם סרפד ורוטב אגוז אורן

טליאטלה עם סרפד ורוטב אגוז אורן
טליאטלה עם סרפד ורוטב אגוז אורן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חמאה, פסטה טליאטלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו טליאטלה עם סרפד ורוטב אגוז אורן, אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ו טליאטלה הקיץ של ג'יימי אוליבר עם פטרוזיליה וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, למלא את הכיור עם מים. לובש כפפות גומי, למשוך עלי סרפד מגבעולים לכיור. Swish לשטוף; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים סרפדים למים רותחים. מבשלים עד רך, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
3
מסננים, שוטפים במים קרים, וסוחטים החוצה מים. מערבולת במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
לבשל פסטה כמו החבילה מפנה. בינתיים, להמיס חמאה על חום בינוני בסיר המשמש סרפדים.
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
לטאטא סרפד טהור, מלח, ו 1 כוס מים פסטה חמה; לשמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
סרפד צורבסרפד צורב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מסננים פסטה, שומר על 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
7
מוסיפים פסטה לסיר של רוטב וזורקים עם 3/4 כוס פרמזן, חצי צנוברים, וכמה מים שמורים במידת הצורך אז זה מרקם רופף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
מעבירים לקערה רדודה ומפזרים צנוברים שנותרו וקצת יותר פרמזן אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
* מצא סרפד בשוקי האיכרים. (הם גדלים פרא באזורים רבים מדי.)
מרכיבים שתצטרך
סרפד צורבסרפד צורב