טליאטלה עם סרפד ורוטב אגוז אורן
טליאטלה עם סרפד ורוטב אגוז אורן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 724 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חמאה, פסטה טליאטלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו טליאטלה עם סרפד ורוטב אגוז אורן, אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ו טליאטלה הקיץ של ג'יימי אוליבר עם פטרוזיליה וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, למלא את הכיור עם מים. לובש כפפות גומי, למשוך עלי סרפד מגבעולים לכיור. Swish לשטוף; לנקז.
מוסיפים סרפדים למים רותחים. מבשלים עד רך, 3 דקות.
מסננים, שוטפים במים קרים, וסוחטים החוצה מים. מערבולת במעבד מזון עד חלקה.
לבשל פסטה כמו החבילה מפנה. בינתיים, להמיס חמאה על חום בינוני בסיר המשמש סרפדים.
לטאטא סרפד טהור, מלח, ו 1 כוס מים פסטה חמה; לשמור על חום נמוך.
מסננים פסטה, שומר על 2 כוסות מים.
מוסיפים פסטה לסיר של רוטב וזורקים עם 3/4 כוס פרמזן, חצי צנוברים, וכמה מים שמורים במידת הצורך אז זה מרקם רופף.
מעבירים לקערה רדודה ומפזרים צנוברים שנותרו וקצת יותר פרמזן אם אתה רוצה.
* מצא סרפד בשוקי האיכרים. (הם גדלים פרא באזורים רבים מדי.)