טליאטלה עם קאפון ראגו
טליאטלה עם קפון ראגו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 582 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, סלרי, יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טליאטלה אל סוגו די פונגי (טליאטלה עם ראגו פטריות), טליאטלה עם סמרטוט ברווז., ו טליאטלה עם ראגו ירקות.
הוראות
מרתיחים עוף שלם 1 שעה עד רך מאוד ולאפשר להתקרר.
מוציאים את כל הבשר ומתפרקים לגזרים דקים. להפחית מרק ל 1 כוס.
בסיר 6 קווארט מחממים חמאה עד שהקצף שוכך.
מוסיפים בצל, סלרי ושום ומבשלים על אש בינונית עד שהם רכים וזהובים.
מוסיפים יין, רוטב עגבניות וציר עוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים בשר עוף מגורר וטימין ומחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 1 שעה עד עבה. הניחו בצד.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח. זרוק פסטה במים ובשל עד לדרגת אל-דנטה.
מסננים היטב וזורקים לתבנית עם רוטב. זורקים בעדינות על אש בינונית עד לבוש ומגישים.