טליוליני קון וונגול אי קישואים (אטריות דקות עם צדפות וקישואים)
טליוליני קון וונגול דואר קישואים (אטריות דקות עם צדפות וקישואים) יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 469 קלוריות. מתכון ללא חלב ופסקטרי זה מגיש 6 . מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פתיתי צ'ילי, קוקלים ניו זילנדיים, קישואים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני עם צדפות (לינגוויני קון לה וונגול), טליאטלה קון וונגול-פסטה עם צדפות קטנות, ו צדפות אורגנאטו: וונגול אוריגנט.
הוראות
1 בצק פסטה בסיסי מתכון, מתכון כדלקמן;
משרים את צדפות תמיסת מלח במשך 2 שעות, לשנות את המים מספר פעמים להשליך משקעים להתיישב במים.
מכינים את הפסטה לפי המתכון.
מרדדים אותו להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה, ואז חותכים לסרטים בעובי 1/8 אינץ'. מניחים על מגש גיליון מאובק בסולת ומכסים במגבות כלים נקיות ולחות עד שמוכן לבישול.
הביאו 6 ליטר מים לרתיחה והוסיפו 2 כפות מלח.
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים 4 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את פתיתי השום והצ ' ילי ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הקישואים והעגבניות וממשיכים לבשל עד שמיצי העגבניות התאדו.
מוסיפים את הצדפות ואת כיסוי היין, ומבשלים עד שהצדפות החלו לאדות.
זרוק את הפסטה במים רותחים ומבשלים 1 דקה.
מסננים ומוסיפים לסיר עם הצדפות. זורקים עד שהאטריות לבושות היטב והרוטב הוא העקביות הנכונה, מוסיפים את הפטרוזיליה ומגישים.
תלולית 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר משולבים מחצית מהקמח. התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו את כל שאריות השאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.