קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

טמאלס עוף עם רוטב עגבניות-כוסברה

טמאלס עוף עם רוטב עגבניות-כוסברה
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Epicurious יש 206 אוהדים. אם יש לכם בצל, כוסברה קלה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוף עם Tomatillo ורוטב כוסברה, אנצ'ילדות עוף בשכבות עם רוטב עגבניות-כוסברה, ו זעפרן עוף ונקניקיות Tamales עם שמנת כוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחלוט ולגרוס את העוף
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מערבבים את הבצל, שום, מלח ומים בסיר ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את שדי העוף, עלי המפרץ, אורגנו ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים את העוף, מכוסה חלקית, במשך 35 דקות, או עד מבושל דרך. כדי לבדוק את doneness, לחתוך את העוף לשניים כדי לוודא את הפנים הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
4
אפשר לתרנגולת להתקרר במרק. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את העוף מן המחבת. מסננים ושומרים את המרק. לגרוס את העוף ביד על ידי משיכת הסיבים של העוף עם האצבעות שלך ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
הפוך את רוטב Tomatillo-כוסברה
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
מערבבים את הטומטילו, jalapeños, כוסברה, שום, ומים בבלנדר ופרה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מחממים את השמן במחבת sauté על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל ואת sauté עד הבצל הוא צולע שקוף, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
הוסף את תערובת tomatillo. מתבלים במלח ופלפל. לבשל במשך כ 5 דקות, או עד הרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
מוסיפים את העוף הגרוס לרוטב ומערבבים למעיל. אפשר לבשל עוד 3 דקות. בדוק את התיבול ולהתאים במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
הכינו את קליפות התירס
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
12
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מוסיפים את קליפות התירס, מקפידים להטביע אותם מתחת למים, ומכסים את הסיר. משרים את קליפות התירס בסיר במשך 20 דקות. הם צריכים להיות רכים וגמישים, ולקחת על צבע בז עמוק.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
הסר את קליפות התירס מהמים ולעטוף אותם במגבת נייר לחה עד שאתה מוכן להשתמש בהם.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
15
הכינו את הבצק התמלי
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
16
כדי להפוך את masa, לשלב את masa harina עם 2 כוסות של מרק עוף שמור ומערבבים היטב. המסא צריך להיות עקביות של בצק נוקשה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
17
שים את השומן בקערת ערבוב. לנצח את השומן עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
18
הוסף חצי מאסא והכה עד מעורבב היטב.
19
מוסיפים 3 כפות של מרק העוף השמור ואת המסא הנותרים וממשיכים להכות עד כפית של הבצק ירד לתוך כוס מים קרים צף, על 10 דקות. אם לאחר 15 דקות של מכות מתמיד הבצק שלך לא לצוף, להמשיך הלאה (למרות שזה לא צף, הבצק יהיה בסדר).
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
20
מפזרים את אבקת האפייה והמלח על הבצק ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
21
להרכיב את Tamales
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
22
מניחים קליפת תירס לאורך מולך עם הצד הרחב הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
23
מורחים 2 כפות של הבצק על כל החצי התחתון (הצד הרחב) של קליפת התירס, ומותירים על גבול רחב 1 אינץ ' בצד שמאל וימין.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
24
מניחים 2 כפות גדושות של המילוי לאורך מרכז הבצק. לאסוף את שני הצדדים הארוכים של cornhusk ולאחד אותם. אפשר לבצק להקיף את המילוי על ידי צביטת קליפות התירס שבהן הבצק מתחבר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
25
מגלגלים את שני הצדדים של קליפות התירס באותו כיוון על tamal. מקפלים את החלק העליון הריק של cornhusk ולאבטח אותו על ידי קשירת רצועה דקה של קליפות תירס סביב tamal (החלק העליון יהיה פתוח).
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
26
חזור על תהליך זה עד כל קליפות תירס או בצק tamal משמשים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
27
קיטור Tamales
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
28
צור ספינת קיטור טמלית על ידי קימט חתיכת נייר אלומיניום גדולה לכדור גדול.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
29
מניחים את כדור רדיד במרכז סיר גדול ולסדר את tamales" בעמידה " סביבו. אתה יכול לעמוד tamales מול אחד את השני; רק לוודא כי הקצה הפתוח של tamal פונה כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
30
יוצקים 1/2 אינץ ' של מים. מכסים בחוזקה עם מכסה ומבשלים במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
31
לשרת
32
מגישים חם מלווה קרם מקסיקני.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
33
הערות בישול
34
Ingredtslard לעומת קיצור
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
35
לקבלת טעם אותנטי באמת, עליך להשתמש בשומן טרי שניתנו. אם אתה קונה שומן מסחרי, ודא שזה טרי, שומן בקירור; אחרת להשתמש קיצור ירקות, אשר עדיין מייצר tamal טוב מאוד.TECHNIQUESPoaching עוף
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
36
אתה תהיה בסופו של דבר עם עוף עסיסי אם אתה מאפשר לו להתקרר במרק. ודא שאתה שומר את המרק, כי יש לו טעם נפלא כי אתה רוצה להשתמש בעת ביצוע הבצק tamal.עבודה עם קליפות תירס
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
37
היזהר לא לפתוח קליפות תירס כאשר הם יבשים כי הם יתפצלו וישברו. לאחר השריית אותם במים חמים, לעטוף במגבת נייר לחה עד שאתה מוכן להשתמש בהם. אם הם להתקרר ולהתייבש לפני שאתה מוכן להשתמש בהם, לטבול אותם במים חמים במשך כמה דקות עד גמיש.הכנה מראש Prejeating Tamales
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
TamalesTamales
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
38
Tamales מבושל יכול להיות בקירור במשך כמה ימים וחומם בתוך ספינת קיטור או במיקרוגל. אם אתה משתמש במיקרוגל, לשים את tamales בקערה ויוצקים ב 1/4 אינץ ' של מים. לאטום עם עטיפת פלסטיק וחום במשך 2 דקות. האדים שנוצרו בתוך הפלסטיק יחממו מחדש את הטמלים. אם reheating בתוך ספינת קיטור, לשחזר את ספינת טמאל הסביר במתכון ואדים במשך 5 דקות.מורכב אבל tamales מבושל יכול להיות קפוא. כאשר אתה מוכן לשרת אותם, קיטור אותם ישר מהמקפיא במשך 1 שעה 20 דקות (פעמיים את זמן הבישול). אל תפשיר לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
39
Reprinted with permission from Simply Mexican by Lourdes Castro, © April 2009 Ten Speed Press

יין מומלץ: פינו נואר, ורוד נוצץ, ריזלינג

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, רוזה נוצץ, ריזלינג. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."