טימבאלס של Sole & Scallop מוסלין עם צ'ייב Beurre Blanc נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, הבלעדית, chervil, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טימבלס פירות ים עם טרגון Beurre Blanc, סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc, ו סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc.
הוראות
1
מערבבים את הצדפות ואת הביצה במעבד מזון; מפזרים עליהם את המלח והפלפל הלבן. הפעל את המעבד ולהוסיף את הקרם דרך צינור ההזנה. תהליך עד התערובת חלקה; על 10 שניות בסך הכל. לא overprocess או מוס יתברר גומי. עם מרית גומי נוקשה או מגרד, להכריח את התערובת דרך מסננת רשת בינונית בסדר לתוך קערה. בדוק את התיבול על ידי אידוי טיפה של מוסלין במשך 1 עד 2 דקות או עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים במידת הצורך. מכסים ומקררים את המוס עד זמנו להרכיב את טימבאלס.
להרכיב את timbales: חמאה התחתונה ואת הצדדים של שמונה 4-עוז. תבניות. אם הפילה היחיד הוא יותר מ 1/2 אינץ 'עבה, לפצל כל אחד לאורכו כדי להפוך פילה 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחיד
גרוטאות טריות
3
לעטוף ramekin בחוזקה פלסטיק. באמצעות החלק התחתון, לחץ בעדינות על כל פילה לעובי אחיד של 1/8 אינץ'. התחל ליד המרכז בעדינות לדחוף החוצה לכיוון הקצוות, דואג לא לקרוע את הדגים. באמצעות חותך עוגיות 2 אינץ חדה (או אחד thats שווה בקוטר לחלק הפנימי של התבנית אתה משתמש), לסמן עיגולים בדגים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
עם מזמרה במטבח, לחתוך את העיגולים. לעשות עיגולים רבים ככל שתוכל ולשמור את כל השאריות.
5
קח את שמונה העיגולים neatest ולמקם אחד בכל עובש timbale חמאה, עם הצד העור היה על כלפי מעלה (החלק התחתון של ramekin הופך את החלק העליון של timbale סיים, unmolded). מתבלים קלות כל אחד עם מלח ופלפל. באמצעות שקית מאפה עם קצה רגיל (או לא קצה), צינור או כף שכבה עבה 3/8 אינץ ' של מוסלין צדפות לתוך כל עובש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
שים את שאלוט, יין, חומץ, פלפלים, ותימין בסיר שאינו מגיב. מבשלים, צמצום, עד 1 Tbs. נוזל נשאר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום והשמורה. (אתה יכול לעשות את הירידה עד שעה קדימה.) Braise כרישה: להמס את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
גרוטאות טריות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מחממים את התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
שים את timbales עטוף במחבת אטום גדול מספיק כדי להחזיק את כל התבניות. ממלאים את המחבת עם מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של התבניות.
מחממים את ההפחתה על אש נמוכה. כאשר המחבת חמה והנוזל הוא כמעט נעלם, לטאטא את החמאה כמה חתיכות בכל פעם, לטאטא כל הזמן כדי לקבל תחליב חלק. מסננים את הרוטב דרך מסננת רשת בסדר לתוך סיר נקי, לחיצה על מוצקים ולאחר מכן להשליך אותם. מערבבים את העירית, לטעום את הרוטב, ולהתאים לפי הצורך עם מלח, פלפל לבן, וכמה טיפות של מיץ לימון. הגדר את בלאן beurre מעל אמבט מים בקושי רותח כדי לשמור אותו חם.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
כדי לשרת: לחלק את כרישה מטוגנת באופן שווה בין שמונה צלחות מחוממות. לפתוח את timbales ולהפוך אותם על צלחת שטוחה מרופדת במגבת מטבח. כתמים עדינים כל timbale יבש ולהגדיר כל אחד על כרישה מטוגנת. מצקת נדיב 2 עד 3 Tbs. beurre blanc על כל timbale.
מרכיבים שתצטרך
Beurre Blanc
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מצקת
3
מקשטים כל אחד עם 1/2 עד 1 כפית. קוויאר וספריג קטן של צ ' רביל.
מרכיבים שתצטרך
Chervil
קוויאר
4
הגשת הצעות לארוחת ערב, בצע עם מנה עיקרית פשוטה, כמו בשר בגריל עם רוטב קל תפוחי אדמה רק חפור קלויים בעורם.לארוחת צהריים, להתחיל עם סלט של חסה מתוקה השליך בויניגרט פשוט ולסיים עם טארט ברי או פירות טריים סורבה. אל תשכח כיכר לחם טובה.
מרכיבים שתצטרך
פירות טריים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סורבה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.