טימבאלס של Sole & Scallop מוסלין עם צ'ייב Beurre Blanc נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, הבלעדית, chervil, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טימבלס פירות ים עם טרגון Beurre Blanc, סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc, ו סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc.
הוראות
1
מערבבים את הצדפות ואת הביצה במעבד מזון; מפזרים עליהם את המלח והפלפל הלבן. הפעל את המעבד ולהוסיף את הקרם דרך צינור ההזנה. תהליך עד התערובת חלקה; על 10 שניות בסך הכל. לא overprocess או מוס יתברר גומי. עם מרית גומי נוקשה או מגרד, להכריח את התערובת דרך מסננת רשת בינונית בסדר לתוך קערה. בדוק את התיבול על ידי אידוי טיפה של מוסלין במשך 1 עד 2 דקות או עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים במידת הצורך. מכסים ומקררים את המוס עד זמנו להרכיב את טימבאלס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להרכיב את timbales: חמאה התחתונה ואת הצדדים של שמונה 4-עוז. תבניות. אם הפילה היחיד הוא יותר מ 1/2 אינץ 'עבה, לפצל כל אחד לאורכו כדי להפוך פילה 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחיד
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
לעטוף ramekin בחוזקה פלסטיק. באמצעות החלק התחתון, לחץ בעדינות על כל פילה לעובי אחיד של 1/8 אינץ'. התחל ליד המרכז בעדינות לדחוף החוצה לכיוון הקצוות, דואג לא לקרוע את הדגים. באמצעות חותך עוגיות 2 אינץ חדה (או אחד thats שווה בקוטר לחלק הפנימי של התבנית אתה משתמש), לסמן עיגולים בדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ממתק תמנון בריט
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
עם מזמרה במטבח, לחתוך את העיגולים. לעשות עיגולים רבים ככל שתוכל ולשמור את כל השאריות.
5
קח את שמונה העיגולים neatest ולמקם אחד בכל עובש timbale חמאה, עם הצד העור היה על כלפי מעלה (החלק התחתון של ramekin הופך את החלק העליון של timbale סיים, unmolded). מתבלים קלות כל אחד עם מלח ופלפל. באמצעות שקית מאפה עם קצה רגיל (או לא קצה), צינור או כף שכבה עבה 3/8 אינץ ' של מוסלין צדפות לתוך כל עובש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
שים את שאלוט, יין, חומץ, פלפלים, ותימין בסיר שאינו מגיב. מבשלים, צמצום, עד 1 Tbs. נוזל נשאר.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מהחום והשמורה. (אתה יכול לעשות את הירידה עד שעה קדימה.) Braise כרישה: להמס את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1
מחממים את התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים את timbales עטוף במחבת אטום גדול מספיק כדי להחזיק את כל התבניות. ממלאים את המחבת עם מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של התבניות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מחממים את ההפחתה על אש נמוכה. כאשר המחבת חמה והנוזל הוא כמעט נעלם, לטאטא את החמאה כמה חתיכות בכל פעם, לטאטא כל הזמן כדי לקבל תחליב חלק. מסננים את הרוטב דרך מסננת רשת בסדר לתוך סיר נקי, לחיצה על מוצקים ולאחר מכן להשליך אותם. מערבבים את העירית, לטעום את הרוטב, ולהתאים לפי הצורך עם מלח, פלפל לבן, וכמה טיפות של מיץ לימון. הגדר את בלאן beurre מעל אמבט מים בקושי רותח כדי לשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
כדי לשרת: לחלק את כרישה מטוגנת באופן שווה בין שמונה צלחות מחוממות. לפתוח את timbales ולהפוך אותם על צלחת שטוחה מרופדת במגבת מטבח. כתמים עדינים כל timbale יבש ולהגדיר כל אחד על כרישה מטוגנת. מצקת נדיב 2 עד 3 Tbs. beurre blanc על כל timbale.
מרכיבים שתצטרך
Beurre Blanc
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מצקת
3
מקשטים כל אחד עם 1/2 עד 1 כפית. קוויאר וספריג קטן של צ ' רביל.
מרכיבים שתצטרך
Chervil
קוויאר
4
הגשת הצעות לארוחת ערב, בצע עם מנה עיקרית פשוטה, כמו בשר בגריל עם רוטב קל תפוחי אדמה רק חפור קלויים בעורם.לארוחת צהריים, להתחיל עם סלט של חסה מתוקה השליך בויניגרט פשוט ולסיים עם טארט ברי או פירות טריים סורבה. אל תשכח כיכר לחם טובה.
מרכיבים שתצטרך
פירות טריים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
סורבה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.