טמפורה
המתכון טמפורה יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 179 גרם של שומן, וסך הכל 1776 קלוריות. כמה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. אם יש לכם שעועית, בטטה, קמח אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו טמפורה דונבורי-גיד-קערת אורז טמפורה, טמפורה אספרגוס, ו טמפורה (שרימפס) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את קמח העוגה וקמח אורז יחד בקערת זכוכית בינונית ולחלק אותו לשניים. תניח בצד.
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי 5 ליטר על חום גבוה עד שהוא מגיע 375 מעלות F על מדחום ומטגנים עמוק.
לאחר הטמפרטורה מגיעה 365 מעלות F, לטאטא את הביצה, מים סודה וודקה, בקערת ערבוב בינונית לחלק אותו לשניים. שים חצי מהתערובת במקרר כדי להזמין.
יוצקים חצי מהתערובת הנוזלית לחצי מהתערובת היבשה ומקציפים לשלב, כ-10 עד 15 שניות. גושים מסוימים עשויים להישאר. מניחים את קערת הזכוכית בקערה גדולה יותר מרופדת בקרח.
לטבול את תפוחי האדמה המתוקים לתוך הבלילה באמצעות מלקחיים, לנקז במשך 2 עד 3 שניות מעל הקערה, ולאחר מכן להוסיף את השמן החם. התאם את החום כדי לשמור על בין 375 ו 400 מעלות F. פריי 6 עד 8 חתיכות, בכל פעם, עד נפוחות וקל מאוד זהב, על 1 עד 2 דקות
הסר מתלה קירור מרופד עם 3 שכבות של מגבות נייר להגדיר מעל חצי מחבת גיליון.
מפזרים מלח, אם תרצה. חזור על אותו תהליך טבילה וטיגון עם שעועית ירוקה ועלי פטרוזיליה.
מניחים את הירקות המטוגנים על מגש הגשה ומגישים את המתאבן תוך הכנת מאכלי הים.
לטאטא יחד את החצאים הנותרים של חומרי הבלילה יבשים ונוזליים כמו לעיל ולחזור טבילה וטיגון עם פילה שרימפס ודגים.
מפזרים מלח, אם תרצה בכך, מעבירים את הדגים למגש ומגישים מיד.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mulderbosch Chenin Blanc. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Mulderbosch Chenin Blanc]()
Mulderbosch Chenin Blanc
אף חזק של גויאבה, גרידת ליים ואגסים בשלים מחוזק על ידי יערה ופריחה כתומה. חיך עסיסי עם תשוקה שופעת-פירות, הבאים דרך האף ולסיים עם מאפייני אשכולית טארט. החומציות המרעננת מנוגדת באופן מושלם על ידי חיך באמצע שמנת ותבלינים נגזר אלון עדין. הבציר 2011 הוא סגנון מונחה פירות יותר כי הוא טרי ויבש בהשוואה בציר 2010. יין נגיש להפליא כי הוא ירוד להפליא הפה.שותף עם רכיכות, טונה בגריל, סרדינים בגריל, עוף צלוי לימון ועשב, או תבשילי ירקות.