טנג'רין טבולה
טאבולה מנדרינה היא ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני הר העבודה. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. אם יש לכם מים, קליפות קלמנטינה, תמרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 61%, וזה טוב. קלמנטינה-טארטלטים תמרים עם קצפת חלב חמאה וגרניטה קלמנטינה, עוגת אוכל מלאך מנדרינה עם זיגוג מנדרינה, ו קלמנטינה סמיפרדו (סופלה קלמנטינה קפואה) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים בורגול בקערה גדולה. מערבבים במים. מכסים ומניחים לעמוד למשך 30 דקות או עד שרוב הנוזל נספג.
מערבבים פנימה את שעועית הגרבנזו, הקלמנטינות, התמרים, הפיסטוקים והחמוציות. בקערה קטנה שלבו את מיץ הקלמנטינה, השמן, קליפת הקלמנטינה, הג ' ינג ' ר והמלח.
יוצקים מעל תערובת הבורגול וזורקים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. מערבבים לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![לורנט-פריר ברוט]()
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.