טנגרין קרם ברולה
טנג'רין קרם ברולה יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 350 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו חלמונים, תמצית ונילן, מיץ מנדרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ביצים, חלמונים, מיץ מנדרינה, וסוכר כוס 1/4 בקערה בינונית עד מעורבב. בסיר בינוני, קרם חום והתרפקות על חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, עד כמעט לרתיחה.
הסר מהחום ולתת תלול במשך 30 דקות. לחמם קרם עד כמעט רותח שוב.
מוסיפים שמנת חמה לתערובת הביצה מצקת בכל פעם, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מלח ווניל לתערובת פודינג חמה ומערבבים לשלב.
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה או כוס מדידה עם זרבובית לשפוך.
שים 8 ramekins (6 עוז. כל) במחבת צלייה ולחלק פודינג בקרב ramekins (כ 1/2 כוס לכל ramekin).
הוסף מספיק מים רותחים לבוא על שלושה רבעים את הצדדים של ramekins. מכסים את המחבת בנייר כסף.
אופים פודינג עד רק להגדיר, על 20 דקות (להתחיל לבדוק מוקדם).
הסר פודינג מאמבט מים עם מלקחיים ולתת מגניב על 20 דקות. חביצת צ ' יל לפחות 4 שעות.
מפזרים 2 כפית. סוכר שווה על כל חביצה. השתמש מבער מטבח כדי להמיס ולהגדיר את ציפוי*.
הפוך קדימה: עד 4 ימים דרך שלב 4, מכוסה בניילון נצמד.
* עבור אפילו בראונינג, לסובב פודינג בזמן בוער. אם יש לך מטאטא גז, את הקוקטיילים custard יכול להיות צלוי, קרוב ככל האפשר אלמנט החימום ללא מגע, אבל התוצאות לא יהיה עקבי כמו עם מבער. לפידים במטבח (מ 3 $
זמינים באינטרנט ובחנויות אספקת בישול.