קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות13
ציון בריאות15
מגזין

טנדרלוין בקר בגריל עם ציפוי עשבי תיבול-שום-פלפל

טנדרלוין בקר בגריל עם ציפוי עשבי תיבול-שום-פלפל
בשר בקר בגריל עם ציפוי פלפל עשבי תיבול-שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 13 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, רוזמרין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבלין ושום-בשר בקר מצופה בטנדרלוין עם פלפל אדום וצהוב, טנדרלוין רוסטביף עם חמאת עשבי שום, ו טנדרלוין בקר מפולפל עם שום קלוי-חמאת עשבי תיבול.

הוראות

1
הכן בשר בקר: לקצץ שומן עודף עם סכין חדה. מקפלים קצה דק מתחת כדי להעריך את העובי של שאר הצלי. לקשור עם חוט של הקצב, ואז לשמור על קשירת הצלי עם חוט כל 11/2 עד 2 אינץ ' (כדי לעזור לצלי לשמור על צורתו). לגזור עור כסף עם מספריים כדי למנוע צלי להשתחוות במהלך הבישול. לאחר מכן, מערבבים שמן, שום, רוזמרין, טימין, פלפל ומלח; לשפשף על צלי למעיל. תניח את הבשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
מספריים מטבחמספריים מטבח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
או לבנות אש פחם במחצית הגריל או להפוך את כל מבערי גז על גבוה במשך 10 דקות. לסנן באח עם סמרטוט ספוג שמן באמצעות מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מניחים בשר בקר על מתלה חם ומכסה סגור; גריל עד צרוב היטב, על 5 דקות. הפעל בשר ומכסה סגור; גריל עד חרוך היטב בצד השני, עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
להעביר בשר לצד מגניב של גריל פחם, או לכבות מבער ישירות מתחת לבשר ולהפוך את הנותרים אחד או שניים מבערים (בהתאם לסגנון הגריל) בינוני. מבשלים עד מדחום בשר מוכנס בסעיף העבה ביותר רושם 130 מעלות עבור ורוד ורוד ורוד, 45 עד 60 דקות, בהתאם לגודל tenderloin וגריל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
תן לבשר לנוח 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'