טנדרלוין בקר בגריל עם ציפוי עשבי תיבול-שום-פלפל
בשר בקר בגריל עם ציפוי פלפל עשבי תיבול-שום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 13 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, רוזמרין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: תבלין ושום-בשר בקר מצופה בטנדרלוין עם פלפל אדום וצהוב, טנדרלוין רוסטביף עם חמאת עשבי שום, ו טנדרלוין בקר מפולפל עם שום קלוי-חמאת עשבי תיבול.
הוראות
הכן בשר בקר: לקצץ שומן עודף עם סכין חדה. מקפלים קצה דק מתחת כדי להעריך את העובי של שאר הצלי. לקשור עם חוט של הקצב, ואז לשמור על קשירת הצלי עם חוט כל 11/2 עד 2 אינץ ' (כדי לעזור לצלי לשמור על צורתו). לגזור עור כסף עם מספריים כדי למנוע צלי להשתחוות במהלך הבישול. לאחר מכן, מערבבים שמן, שום, רוזמרין, טימין, פלפל ומלח; לשפשף על צלי למעיל. תניח את הבשר בצד.
או לבנות אש פחם במחצית הגריל או להפוך את כל מבערי גז על גבוה במשך 10 דקות. לסנן באח עם סמרטוט ספוג שמן באמצעות מלקחיים.
מניחים בשר בקר על מתלה חם ומכסה סגור; גריל עד צרוב היטב, על 5 דקות. הפעל בשר ומכסה סגור; גריל עד חרוך היטב בצד השני, עוד 5 דקות.
להעביר בשר לצד מגניב של גריל פחם, או לכבות מבער ישירות מתחת לבשר ולהפוך את הנותרים אחד או שניים מבערים (בהתאם לסגנון הגריל) בינוני. מבשלים עד מדחום בשר מוכנס בסעיף העבה ביותר רושם 130 מעלות עבור ורוד ורוד ורוד, 45 עד 60 דקות, בהתאם לגודל tenderloin וגריל.
תן לבשר לנוח 15 דקות לפני גילוף.