טנדרלוין בקר מצופה בעשב ותפוחי אדמה
טנדרלוין בקר מצופה בצ'יפס עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 770 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך לקשט: מרווה, בשר טנדרלוין, panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו טנדרלוין בקר מצופה בעשב, טנדרלוין בקר מצופה בעשב, ו בייקון ועשב קרוש בשר טנדרלוין (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים tenderloin עם 2 כפית. מלח.
בואו לעמוד 30 עד 45 דקות.
בינתיים, פאנקו סאוט, שום, 1 כפית. פלפל, ונותר 1 כפית. מלח בכף אחת. שמן חם במחבת מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד חום זהוב עמוק.
בואו להתקרר לחלוטין (כ -10 דקות). מערבבים בצ ' יפס ואת 4 המרכיבים הבאים.
טנדרלוין יבש עם מגבות נייר, ומפזרים 1 כפית הנותרים. פפר. בשר בקר חום נשאר 2 כפות. שמן חם במחבת צלייה מעל חום בינוני-גבוה עד השחמה מכל הצדדים (כ -2 עד 3 דקות לכל צד).
להעביר tenderloin מתלה חוט במחבת גליל נייר אלומיניום מצופה ג ' לי.
מורחים חרדל על פילה. לחץ על תערובת panko על גבי הצדדים.
אופים ב 400 במשך 40 עד 45 דקות או עד ציפוי הוא פריך מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושמת 130 (נדיר).
הערה: עבור בינוני-נדיר, לבשל tenderloin עד 135; עבור בינוני, לבשל עד 150.