טנדרלוין בקר צלוי עם חמאת ג'ינג'ר-שיטאקה חומה
טנדרלוין בקר צלוי עם חמאת ג'ינג'ר-שיטאקי חום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1032 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 91 גר' של שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עירית שום, שמן זית, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. . מתכונים דומים: ברוסקטה טנדרלוין בקר עם חמאה חומה, סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, ו טנדרלוין בקר מפולפל עם שום קלוי-חמאת עשבי תיבול.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים שמן זית במחבת גדולה ועמידה בחום גבוה עד לעישון קל. פילה העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. לצרוב עד חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים לתנור, ומבשלים עד doneness הרצוי, כ 12 דקות עבור בינוני נדיר. כאשר נעשה, לאפשר סטייקים לנוח מתוך המחבת במשך 5 דקות.
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה בסיר מעל חום בינוני גבוה. מערבבים בג ' ינג ' ר ושום, ומבשלים עד שקוף ארומטי, אבל לא השחמה, על 1 1/2 דקות.
מוסיפים פטריות שיטאקה ומבשלים 3 עד 4 דקות, עד מתרכך.
יוצקים את הסאקי ואת מירין ומבשלים עד מופחת בחצי. ממיסים את החמאה 3/4 כוס הנותרים, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד החמאה חומים, 6 עד 8 דקות. לאחר השחמה, העונה לטעום עם מלח ופלפל, ומערבבים בעירית. רוטב כפיות על סטייקים.