Tenderloin צלוי של בשר בקר עם רוטב טרגון Cornichon נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. לכו לחנות ותביאו תפוחי אדמה קלויים, שמן צמחי, שעועית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פילה בקר עם רוטב שמנת חרדל-טרגון, סטייק פילה בקר עם יין אדום-רוטב טרגון, ו בשר טנדרלוין עם חרדל דגנים מלאים ורוטב טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הבשר והרוטב: מחממים את התנור ל 450 מעלות F. ומתבלים את הפילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הצלי ומבשלים, פונים לעתים קרובות, עד השחמה מכל הצדדים, 5 עד 7 דקות.
4
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 25 עד 30 דקות או עד שמדחום בשר מוכנס למרכז רושם 130 מעלות F עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מעבירים את הצלי למגש מחומם ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מניחים את המחבת הצלייה על גבי התנור, נזהרים לא לגעת בידית החמה בידיים חשופות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
7
מוסיפים את היין, שאלוט, טרגון יבש ומביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל במהירות, ערבוב להרים כל חתיכות השחמה בתחתית המחבת, עד מופחת 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובש
שאלוט, מגורר או טחון
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיף את cornichons, שמנת וכל מיצי בשר שהצטברו על המגש. מבשלים במשך 3 דקות יותר. להפחית את החום נמוך להקציף בחמאה, חרדל, טרגון טרי, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טרגון טרי
Gherkins
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
חותכים את חציית בשר לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. באופן דקורטיבי לארגן את הבשר, הרוטב, ומקשטים על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
11
חום 1 כף שמן במחבת כבדה מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל זרעי חרדל, ערבוב, עד שהם פופ והם 1 גוון כהה יותר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
העברת שמן עם זרעים לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
חומץ ומבשל וסוכר בסיר קטן, ערבוב, עד הסוכר הוא מומס, ואז מגניב 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת ניקה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל, ערבוב, עד חום זהוב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
הסר מהחום ומערבבים בחומץ, ולאחר מכן להוסיף שמן חרדל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן חרדל
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
מבשלים שעועית בסיר של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
18
מסננים במסננת ולצלול לתוך מי קרח כדי להפסיק לבשל, ואז לנקז היטב.