קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

טנדרלוין של חזיר Hongroise עם ריזוטו סרטן ורוטב תלת פלפל

טנדרלוין של חזיר Hongroise עם ריזוטו סרטן ורוטב תלת פלפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פילה של חזיר Hongroise עם ריזוטו סרטן ורוטב פלפל טרי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1051 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עירית שום, שמן זרעי ענבים, מלאי ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פילה חזיר ברוטב פלפל אדום, פילה חזיר ברוטב עגבניות ופלפל, ו פילה מצופה בטנדרלוין חזיר ברוטב תות-בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בתחילת היום, לשטוף את ירך החזיר כדי להסיר את כל ריחות לא רצויים להתייבש עם נייר toweling. במחבת סאוט גדולה, מחממים את השמן וצורבים את ירך החזיר מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר חזיר לצלחת השירות ואת המעיל בנדיבות עם חרדל, ואז רול בתיבול Rotisserie סמוקי. השאר בקירור במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בסיר גדול, להביא את מלאי ירקות 5 כוסות (עבור האורז) לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מעבירים את בשר החזיר למחבת צלייה מכוסה וצולים לאט בתנור עד שהמזלג רך, כ -45 דקות. אפשר ירך חזיר לנוח במשך 8 עד 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בעוד החזיר הוא בתנור, בסיר גדול אחר או rondelle, לחמם את שמן זרעי הגפן ולטגן את הבצל הקצוץ בעדינות עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוסיפים את אורז Arborio ומשתמשים בכפית עץ ומערבבים כדי לצפות את האורז עם שמן כדי טוסט האורז במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את היין הלבן, עלי דפנה, וזעפרן וממשיכים לערבב כדי למנוע דבק. התחל להוסיף לאט את מרק הירקות החם עכשיו, מצקת 1 בכל פעם, למחבת האורז, ערבוב מדי פעם. זה יביא את העמילן באורז. ככל שהתערובת סופגת את המרק, מצקת יותר לתוך הסיר. כאשר כל המרק כבר מצוק לתוך סיר האורז, לאט ומבשלים עד שהאורז מתחיל להתרכך. להפחית את החום ומערבבים בעדינות את העירית, פרמזן, בשר סרטנים, מנסה לא לשבור את גושי הסרטן.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
סרטןסרטן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זעפרןזעפרן
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עמילןעמילן
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
הסר מהחום כאשר הוא מעט לא מבושל ולהניח בצד. אורז ימשיך לבשל בסיר מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מחממים את שמן הגפן במחבת מטוגנת ומבשלים את הפלפלים האדומים, הצהובים והירוקים ואת הבצל עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיף את היין האדום ולתת לו להפחית בחצי.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
12
יוצקים מלאי ירקות 1/2 כוס ולתת להפחית שוב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
13
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
14
הסר מחבת מחום וקצף בחמאה כדי לסיים רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מניחים ריזוטו סרטן באמצע צלחת הגשה, מניחים פרוסות חזיר על הריזוטו ומכסים עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סרטןסרטן
16
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.