קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות20
ציון בריאות51
מגזין

טעים בסגנון ישן גפילטע פיש

טעים בסגנון ישן גפילטע פיש
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו סלרי, מצות, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דג אפוי בסגנון יווני: טרי, פשוט וטעים, גפילטע פיש, ו מתכון גפילטע פיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את העור והעצמות מן סטייקים הדגים גם ולשמור; כמו כן, להסיר כל עצמות קטנות אשר עדיין עשוי להיות מוטבע בבשר (להשתמש זוג קטן של צבת); להכין "Prep #1" הראשון ולאחר מכן בצע הוראות בישול #10 & #11; לאחר מלאי הדגים מתבשל על התנור העליון לעשות הכנה "Prep #2 to #6" כאמור להלן.Prep #
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מלאי דגים - אם באמצעות גזר שלם, לחתוך 1 גזר לחתיכות קטנות (אם לא אתה תשתמש בגזר התינוק);
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
מלאי דגיםמלאי דגים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
חותכים 1 של גבעולי סלרי לחתיכות קטנות; להשתמש 2 של בצל ולהסיר את שכבת העור הראשון חום מלוכלך להשליך;
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
חותכים את הבצל לחתיכות קטנות יותר עם שכבת העור החומה (מוסיפים עוד כמה עורות חומים מבצל אחר).Prep #
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
תערובת דגים -
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
חותכים את כל בשר הדגים לחתיכות קטנות ולאחר מכן קוצצים דק או לטחון גס במעבד מזון. כיתה גס; 5 גזר גמדי עוז (או 1 גזר שלם), בצל 1 (עם העור הוסר) וגבעול סלרי 1.Prep #
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
(24 ספירה)(24 ספירה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
קציצות דגים -
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מוסיפים לקערה גדולה מאוד את דג הקרקע גס
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תערובת (בשר וירקות);
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
להוסיף 2 כפיות מלח, 2 כפיות סוכר, 1 כפית פלפל; לעשות באר במרכז ולהוסיף את הביצים ואת ארוחת המצות; הבא לערבב ביסודיות את כל החומרים באותו זמן לנסות לשמור על כמה גסות של הדגים, לא מועכים אותו עד הרבה (חתיכות קטנות של דגים הוא בסדר קציצת הדגים המוגמרת).Prep #
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
פרוסה לאורכו במחצית 5 עוז של גזר התינוק ולהניח בצד, אשר יתווספו במהלך חצי השעה האחרונה של בישול (או לחתוך לתוך סיבובים דקים הגזר השלישי).Prep #
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
קציצת דגים להרכיב ( להכין לאחר המניה מסוננת דרך מסננת ומבשל על הכיריים למעלה) - להרטיב את הידיים במים קרים וליצור את קציצות דגים לצורות סגלגלות על 3 אינץ ' ארוך;
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
מניחים את הקציצות על צלחת גדולה אחת או שתיים; אתה צריך להיות מסוגל לעשות על 20-22 קציצות (אשר יוצבו לתוך מלאי דגים מבעבע).Prep #
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
14
לשטוף את הפטרוזיליה ולהניח בצד.הוראות בישול:.מלאי דגים -
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
15
הוסף 2 ליטרים של מים לסיר גדול מאוד;
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
הוסף את ראש דגים שמור, עצמות ועור;
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
17
הוסף 5 עוז של גזר גמדי (או 1 גזר לחתוך), 1 לחתוך גבעול סלרי 2 לחתוך בצל ועורות;
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
(24 ספירה)(24 ספירה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
18
להוסיף 2 כפיות מלח, 1 כפית סוכר 1 כפית פלפל.מביאים את המניה לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
19
הסר את כל החלאות אשר עולה למעלה ולהשליך;
20
בואו להתבשל על אש נמוכה במשך כ 45 עד 60 דקות, חשוף.הבא לשפוך / לסנן את מלאי הדגים דרך מסננת ולשמור על המניה. זרוק את העצמות, עורות וירקות. ואז למקם את מלאי נשמר בחזרה לתוך הסיר ולהביא לרתיחה נמוכה שוב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
21
מניחים כל קציצת דגים אחד אחד לתוך הסיר, לוודא הקציצות לא להיפרד. לשמור על רתיחה נמוכה ולנער את הסיר כדי למנוע את הקציצות מלהידבק זה לזה (להשתמש בכפית עץ או מרית גומי לפי הצורך); לכסות ולבשל במשך 1 שעה על חום נמוך; מדי פעם לבדוק כדי להסיר חלאות ולהפוך כמה מהקציצות העליונות מעל כנדרש.הבא להסיר את הכיסוי, להוסיף 5 עוז של גזר התינוק (או 1 גזר לחתוך לתוך סיבובים דקים); להפוך כמה קציצות על הדף כדי לשמור אותם לחות מתחת לנוזל, להסיר חלאות וכפית קצת נוזל על קציצות לפי הצורך; לבשל עוד 1/2 שעות.שוב, לוודא שאתה לא לשבור את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
22
הסר את הקציצות והגזר עם כפית מחוררת ומניח על צלחת הגשה או במחבת רדיד אלומיניום;
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
23
מניחים גזר אחד על גבי כל קציצת דגים.הבא לשפוך / לסנן את מלאי הדגים דרך מסננת ולשמור על המניה. זרוק כל תוצרי לוואי. להחזיר את המניה לתנור העליון על חום בינוני להפחית על 2 כוסות של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
24
יוצקים חלק מהמניה על הדגים בצלחת או במחבת ומכסים באמצעות ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
25
יוצקים כמה מניות נוספות לתוך מיכל פלסטיק עם כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
26
מניחים את גפילטע פיש ומניה נוספת במקרר כדי להתקרר במשך כמה שעות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
27
מגישים את דג הגפילטע בטמפרטורת החדר על צלחות בודדות;
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
28
מקשטים כל צלחת עם מעט פטרוזיליה וכמה ממלאי הדגים בג ' ל בצד הקציצה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
29
מגישים עם חזרת אדום ולבן, ליהנות -..הערות:.א) בדוק את דודה שלי גפילטע פיש אשר משתמש סלמון וטעם מתוק, על ידי הולך לכתובת הבאה;.Gefilte Fish by Eileen Mintz, at. http: / / allrecipes. com / Recipe / Gefilte-Fish / Detailure. aspx .ב) הנה עוד כמה תמונות שמראות צעד אחר צעד איך גפילטע פיש נעשה -. http://www.zenreich.com/ZenWeb/gefilte.htm .מאי 2010; עשיתי וריאציה על המתכון הזה, דג סלמון-Tilapia גפילטע (ראה תמונות) - אתה יכול בקלות לשנות את המתכון הזה בהתאם על ידי שימוש סלמון דג אמנון.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
אמנוןאמנון
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גזר גמדי (או 3 גזר גדול גירד וניקה)גזר גמדי (או 3 גזר גדול גירד וניקה)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גזר גמדי (או 3 גזר גדול גירד וניקה)גזר גמדי (או 3 גזר גדול גירד וניקה)2חתיכות טופי הית' ברפלפל (פלפל שחור)פלפל (פלפל שחור)2חתיכות טופי הית' ברפלפל (פלפל שחור)פלפל (פלפל שחור)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קרפיון טרי (לחתוך סטייק)קרפיון טרי (לחתוך סטייק)2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי (נקי)צלעות סלרי (נקי)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בקלה טרי (לחתוך סטייק)בקלה טרי (לחתוך סטייק)3largesביצים (או 4 ביצים בגודל בינוני)ביצים (או 4 ביצים בגודל בינוני)907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דגים לבנים טריים (בשר ועצמות)דגים לבנים טריים (בשר ועצמות)907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דגים טריים, פייק צהוב (בשר ועצמות)דגים טריים, פייק צהוב (בשר ועצמות)53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון3מידות בינוניותבצל (גודל בינוני, כולל שכבות העור החיצוני החום)בצל (גודל בינוני, כולל שכבות העור החיצוני החום)57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה (כקישוט)פטרוזיליה (כקישוט)57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה (כקישוט)פטרוזיליה (כקישוט)4חתיכות טופי הית' ברמלח (מלח כשר)מלח (מלח כשר)4חתיכות טופי הית' ברמלח (מלח כשר)מלח (מלח כשר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים2בצל צהוב בינוני, קצוץמים (איכות טובה)מים (איכות טובה)3חתיכות טופי הית' ברסוכר (סוכר לבן)סוכר (סוכר לבן)3חתיכות טופי הית' ברסוכר (סוכר לבן)סוכר (סוכר לבן)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.