מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו סלרי, מצות, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דג אפוי בסגנון יווני: טרי, פשוט וטעים, גפילטע פיש, ו מתכון גפילטע פיש (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר את העור והעצמות מן סטייקים הדגים גם ולשמור; כמו כן, להסיר כל עצמות קטנות אשר עדיין עשוי להיות מוטבע בבשר (להשתמש זוג קטן של צבת); להכין "Prep #1" הראשון ולאחר מכן בצע הוראות בישול #10 & #11; לאחר מלאי הדגים מתבשל על התנור העליון לעשות הכנה "Prep #2 to #6" כאמור להלן.Prep #
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מלאי דגים - אם באמצעות גזר שלם, לחתוך 1 גזר לחתיכות קטנות (אם לא אתה תשתמש בגזר התינוק);
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
מלאי דגים
גב שומן חזיר
3
חותכים 1 של גבעולי סלרי לחתיכות קטנות; להשתמש 2 של בצל ולהסיר את שכבת העור הראשון חום מלוכלך להשליך;
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
חותכים את הבצל לחתיכות קטנות יותר עם שכבת העור החומה (מוסיפים עוד כמה עורות חומים מבצל אחר).Prep #
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
תערובת דגים -
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
חותכים את כל בשר הדגים לחתיכות קטנות ולאחר מכן קוצצים דק או לטחון גס במעבד מזון. כיתה גס; 5 גזר גמדי עוז (או 1 גזר שלם), בצל 1 (עם העור הוסר) וגבעול סלרי 1.Prep #
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
(24 ספירה)
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
7
קציצות דגים -
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
8
מוסיפים לקערה גדולה מאוד את דג הקרקע גס
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
תערובת (בשר וירקות);
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
10
להוסיף 2 כפיות מלח, 2 כפיות סוכר, 1 כפית פלפל; לעשות באר במרכז ולהוסיף את הביצים ואת ארוחת המצות; הבא לערבב ביסודיות את כל החומרים באותו זמן לנסות לשמור על כמה גסות של הדגים, לא מועכים אותו עד הרבה (חתיכות קטנות של דגים הוא בסדר קציצת הדגים המוגמרת).Prep #
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
פרוסה לאורכו במחצית 5 עוז של גזר התינוק ולהניח בצד, אשר יתווספו במהלך חצי השעה האחרונה של בישול (או לחתוך לתוך סיבובים דקים הגזר השלישי).Prep #
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
גב שומן חזיר
12
קציצת דגים להרכיב ( להכין לאחר המניה מסוננת דרך מסננת ומבשל על הכיריים למעלה) - להרטיב את הידיים במים קרים וליצור את קציצות דגים לצורות סגלגלות על 3 אינץ ' ארוך;
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
מניחים את הקציצות על צלחת גדולה אחת או שתיים; אתה צריך להיות מסוגל לעשות על 20-22 קציצות (אשר יוצבו לתוך מלאי דגים מבעבע).Prep #
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
14
לשטוף את הפטרוזיליה ולהניח בצד.הוראות בישול:.מלאי דגים -
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
1/4 כוס שומן חזיר
15
הוסף 2 ליטרים של מים לסיר גדול מאוד;
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
הוסף את ראש דגים שמור, עצמות ועור;
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
17
הוסף 5 עוז של גזר גמדי (או 1 גזר לחתוך), 1 לחתוך גבעול סלרי 2 לחתוך בצל ועורות;
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
(24 ספירה)
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
18
להוסיף 2 כפיות מלח, 1 כפית סוכר 1 כפית פלפל.מביאים את המניה לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
19
הסר את כל החלאות אשר עולה למעלה ולהשליך;
20
בואו להתבשל על אש נמוכה במשך כ 45 עד 60 דקות, חשוף.הבא לשפוך / לסנן את מלאי הדגים דרך מסננת ולשמור על המניה. זרוק את העצמות, עורות וירקות. ואז למקם את מלאי נשמר בחזרה לתוך הסיר ולהביא לרתיחה נמוכה שוב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
21
מניחים כל קציצת דגים אחד אחד לתוך הסיר, לוודא הקציצות לא להיפרד. לשמור על רתיחה נמוכה ולנער את הסיר כדי למנוע את הקציצות מלהידבק זה לזה (להשתמש בכפית עץ או מרית גומי לפי הצורך); לכסות ולבשל במשך 1 שעה על חום נמוך; מדי פעם לבדוק כדי להסיר חלאות ולהפוך כמה מהקציצות העליונות מעל כנדרש.הבא להסיר את הכיסוי, להוסיף 5 עוז של גזר התינוק (או 1 גזר לחתוך לתוך סיבובים דקים); להפוך כמה קציצות על הדף כדי לשמור אותם לחות מתחת לנוזל, להסיר חלאות וכפית קצת נוזל על קציצות לפי הצורך; לבשל עוד 1/2 שעות.שוב, לוודא שאתה לא לשבור את הקציצות.
מרכיבים שתצטרך
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
גב שומן חזיר
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
22
הסר את הקציצות והגזר עם כפית מחוררת ומניח על צלחת הגשה או במחבת רדיד אלומיניום;
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
23
מניחים גזר אחד על גבי כל קציצת דגים.הבא לשפוך / לסנן את מלאי הדגים דרך מסננת ולשמור על המניה. זרוק כל תוצרי לוואי. להחזיר את המניה לתנור העליון על חום בינוני להפחית על 2 כוסות של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גב שומן חזיר
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
24
יוצקים חלק מהמניה על הדגים בצלחת או במחבת ומכסים באמצעות ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
25
יוצקים כמה מניות נוספות לתוך מיכל פלסטיק עם כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
26
מניחים את גפילטע פיש ומניה נוספת במקרר כדי להתקרר במשך כמה שעות או יותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריט
27
מגישים את דג הגפילטע בטמפרטורת החדר על צלחות בודדות;
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
28
מקשטים כל צלחת עם מעט פטרוזיליה וכמה ממלאי הדגים בג ' ל בצד הקציצה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
1/4 כוס שומן חזיר
29
מגישים עם חזרת אדום ולבן, ליהנות -..הערות:.א) בדוק את דודה שלי גפילטע פיש אשר משתמש סלמון וטעם מתוק, על ידי הולך לכתובת הבאה;.Gefilte Fish by Eileen Mintz, at. http: / / allrecipes. com / Recipe / Gefilte-Fish / Detailure. aspx .ב) הנה עוד כמה תמונות שמראות צעד אחר צעד איך גפילטע פיש נעשה -. http://www.zenreich.com/ZenWeb/gefilte.htm .מאי 2010; עשיתי וריאציה על המתכון הזה, דג סלמון-Tilapia גפילטע (ראה תמונות) - אתה יכול בקלות לשנות את המתכון הזה בהתאם על ידי שימוש סלמון דג אמנון.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.