טעים בסגנון ישן גפילטע פיש
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. גשו לסופר וקנו סלרי, מצות, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דג אפוי בסגנון יווני: טרי, פשוט וטעים, גפילטע פיש, ו מתכון גפילטע פיש (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העור והעצמות מן סטייקים הדגים גם ולשמור; כמו כן, להסיר כל עצמות קטנות אשר עדיין עשוי להיות מוטבע בבשר (להשתמש זוג קטן של צבת); להכין "Prep #1" הראשון ולאחר מכן בצע הוראות בישול #10 & #11; לאחר מלאי הדגים מתבשל על התנור העליון לעשות הכנה "Prep #2 to #6" כאמור להלן.Prep #
מלאי דגים - אם באמצעות גזר שלם, לחתוך 1 גזר לחתיכות קטנות (אם לא אתה תשתמש בגזר התינוק);
חותכים 1 של גבעולי סלרי לחתיכות קטנות; להשתמש 2 של בצל ולהסיר את שכבת העור הראשון חום מלוכלך להשליך;
חותכים את הבצל לחתיכות קטנות יותר עם שכבת העור החומה (מוסיפים עוד כמה עורות חומים מבצל אחר).Prep #
חותכים את כל בשר הדגים לחתיכות קטנות ולאחר מכן קוצצים דק או לטחון גס במעבד מזון. כיתה גס; 5 גזר גמדי עוז (או 1 גזר שלם), בצל 1 (עם העור הוסר) וגבעול סלרי 1.Prep #
מוסיפים לקערה גדולה מאוד את דג הקרקע גס
להוסיף 2 כפיות מלח, 2 כפיות סוכר, 1 כפית פלפל; לעשות באר במרכז ולהוסיף את הביצים ואת ארוחת המצות; הבא לערבב ביסודיות את כל החומרים באותו זמן לנסות לשמור על כמה גסות של הדגים, לא מועכים אותו עד הרבה (חתיכות קטנות של דגים הוא בסדר קציצת הדגים המוגמרת).Prep #
פרוסה לאורכו במחצית 5 עוז של גזר התינוק ולהניח בצד, אשר יתווספו במהלך חצי השעה האחרונה של בישול (או לחתוך לתוך סיבובים דקים הגזר השלישי).Prep #
קציצת דגים להרכיב ( להכין לאחר המניה מסוננת דרך מסננת ומבשל על הכיריים למעלה) - להרטיב את הידיים במים קרים וליצור את קציצות דגים לצורות סגלגלות על 3 אינץ ' ארוך;
מניחים את הקציצות על צלחת גדולה אחת או שתיים; אתה צריך להיות מסוגל לעשות על 20-22 קציצות (אשר יוצבו לתוך מלאי דגים מבעבע).Prep #
לשטוף את הפטרוזיליה ולהניח בצד.הוראות בישול:.מלאי דגים -
הוסף 2 ליטרים של מים לסיר גדול מאוד;
הוסף את ראש דגים שמור, עצמות ועור;
הוסף 5 עוז של גזר גמדי (או 1 גזר לחתוך), 1 לחתוך גבעול סלרי 2 לחתוך בצל ועורות;
להוסיף 2 כפיות מלח, 1 כפית סוכר 1 כפית פלפל.מביאים את המניה לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את החום לרתיחה.
הסר את כל החלאות אשר עולה למעלה ולהשליך;
בואו להתבשל על אש נמוכה במשך כ 45 עד 60 דקות, חשוף.הבא לשפוך / לסנן את מלאי הדגים דרך מסננת ולשמור על המניה. זרוק את העצמות, עורות וירקות. ואז למקם את מלאי נשמר בחזרה לתוך הסיר ולהביא לרתיחה נמוכה שוב.
מניחים כל קציצת דגים אחד אחד לתוך הסיר, לוודא הקציצות לא להיפרד. לשמור על רתיחה נמוכה ולנער את הסיר כדי למנוע את הקציצות מלהידבק זה לזה (להשתמש בכפית עץ או מרית גומי לפי הצורך); לכסות ולבשל במשך 1 שעה על חום נמוך; מדי פעם לבדוק כדי להסיר חלאות ולהפוך כמה מהקציצות העליונות מעל כנדרש.הבא להסיר את הכיסוי, להוסיף 5 עוז של גזר התינוק (או 1 גזר לחתוך לתוך סיבובים דקים); להפוך כמה קציצות על הדף כדי לשמור אותם לחות מתחת לנוזל, להסיר חלאות וכפית קצת נוזל על קציצות לפי הצורך; לבשל עוד 1/2 שעות.שוב, לוודא שאתה לא לשבור את הקציצות.
הסר את הקציצות והגזר עם כפית מחוררת ומניח על צלחת הגשה או במחבת רדיד אלומיניום;
מניחים גזר אחד על גבי כל קציצת דגים.הבא לשפוך / לסנן את מלאי הדגים דרך מסננת ולשמור על המניה. זרוק כל תוצרי לוואי. להחזיר את המניה לתנור העליון על חום בינוני להפחית על 2 כוסות של מלאי.
יוצקים חלק מהמניה על הדגים בצלחת או במחבת ומכסים באמצעות ניילון נצמד.
יוצקים כמה מניות נוספות לתוך מיכל פלסטיק עם כיסוי.
מניחים את גפילטע פיש ומניה נוספת במקרר כדי להתקרר במשך כמה שעות או יותר.
מגישים את דג הגפילטע בטמפרטורת החדר על צלחות בודדות;
מקשטים כל צלחת עם מעט פטרוזיליה וכמה ממלאי הדגים בג ' ל בצד הקציצה.
מגישים עם חזרת אדום ולבן, ליהנות -..הערות:.א) בדוק את דודה שלי גפילטע פיש אשר משתמש סלמון וטעם מתוק, על ידי הולך לכתובת הבאה;.Gefilte Fish by Eileen Mintz, at. http: / / allrecipes. com / Recipe / Gefilte-Fish / Detailure. aspx .ב) הנה עוד כמה תמונות שמראות צעד אחר צעד איך גפילטע פיש נעשה -. http://www.zenreich.com/ZenWeb/gefilte.htm .מאי 2010; עשיתי וריאציה על המתכון הזה, דג סלמון-Tilapia גפילטע (ראה תמונות) - אתה יכול בקלות לשנות את המתכון הזה בהתאם על ידי שימוש סלמון דג אמנון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.