קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

טעים חנה מסאלה

טעים חנה מסאלה
גשו לסופר וקנו חומוס, פלפל צ'ילה, רוטב עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בכמון הטחון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. נסו חנה מסאלה בריאה וטעימה, חנה מסאלה, כיצד להפוך את דרום הודו חנה מסאלה, ו פנג'אבי חנה מסלאן או פנג' אבי צ'ול מסאלה / קל חנה מסאלה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
קולים בצל, שום, ג ' ינג 'ר ופלפל צ' ילי ירוק בשמן חם עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
3
מתבלים את תערובת הבצל בכמון, פפריקה, כוסברה, גראם מסאלה, כורכום ופלפל קאיין; מערבבים. מבשלים בצל עם תבלינים עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים עגבניות, חומוס ורוטב עגבניות; מערבבים ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
5
מערבבים יוגורט לתערובת עד שצבע התערובת אחיד; מבשלים עד שוב חם, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
6
מסירים את התבנית מהאש; מערבבים מיץ לימון ומלח לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

אסיה עובדת ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. סנט מ ' ריזלינג עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
סנט ריזלינג
סנט ריזלינג
סנט מ ' ריזלינג בהיר, עם ארומת האפרסק העדינה והמינרליות הסלעית האופיינית לקרקעות אבן החול הבלויות שנמצאות באזור פפלץ. זהו ריזלינג בעל גוף בינוני, לא יבש, עם פירותיות משובחת המתעכבת באהבה על החיך ואז דוהה בעדינות לגימור בינוני-ארוך וטעם יבש. ריזלינג מקסים ורב-תכליתי מבציר מעולה ומספק במיוחד.