טעים חנה מסאלה
גשו לסופר וקנו חומוס, פלפל צ'ילה, רוטב עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בכמון הטחון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. נסו חנה מסאלה בריאה וטעימה, חנה מסאלה, כיצד להפוך את דרום הודו חנה מסאלה, ו פנג'אבי חנה מסלאן או פנג' אבי צ'ול מסאלה / קל חנה מסאלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול על אש בינונית.
קולים בצל, שום, ג ' ינג 'ר ופלפל צ' ילי ירוק בשמן חם עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות.
מתבלים את תערובת הבצל בכמון, פפריקה, כוסברה, גראם מסאלה, כורכום ופלפל קאיין; מערבבים. מבשלים בצל עם תבלינים עד ריחני, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים עגבניות, חומוס ורוטב עגבניות; מערבבים ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות, כ -5 דקות.
מערבבים יוגורט לתערובת עד שצבע התערובת אחיד; מבשלים עד שוב חם, כ -5 דקות נוספות.
מסירים את התבנית מהאש; מערבבים מיץ לימון ומלח לתערובת.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
אסיה עובדת ממש טוב עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. סנט מ ' ריזלינג עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![סנט ריזלינג]()
סנט ריזלינג
סנט מ ' ריזלינג בהיר, עם ארומת האפרסק העדינה והמינרליות הסלעית האופיינית לקרקעות אבן החול הבלויות שנמצאות באזור פפלץ. זהו ריזלינג בעל גוף בינוני, לא יבש, עם פירותיות משובחת המתעכבת באהבה על החיך ואז דוהה בעדינות לגימור בינוני-ארוך וטעם יבש. ריזלינג מקסים ורב-תכליתי מבציר מעולה ומספק במיוחד.