קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

טעם של מרק לזניה

טעם של מרק לזניה
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכונים שלך, טעם של מרק לזניה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 10. לבמנה עיקרית זו יש 559 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 163 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם סוכר חום חזק, בצל, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 88%. נסו טעם של מרק לזניה, טעם של קדירת חג ההודיה, ו כרוב שטעמו כמו קינוח! עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בתנור הולנדי גדול, שלבו צ ' אק טחון, בצל, פלפל ושום. מבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עד שהבשר משחים ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
תה Sp. מתבלים את כל המלחתה Sp. מתבלים את כל המלח
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מסננים היטב.
3
מערבבים טימין, סוכר חום, מרק, קוביות עגבניות, רוטב עגבניות, תיבול איטלקי ומלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים אטריות ומבשלים עד שהאטריות רכות. מערבבים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
מחממים מראש. מצקת מרק לתוך 8 עד 10 קערות אטומות לתנור. מפזרים באופן שווה גבינת מוצרלה. צולים מרקים, 6 סנטימטרים מהאש, 3 עד 4 דקות, עד שהגבינה משחימה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
6
מוסיפים מעל פרוסת קרוסטיני שום.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
שום גויה®שום גויה®
7
מגישים מיד.
8
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
חותכים לחם לפרוסות עגולות בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
10
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומברישים כל פרוסה בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל; מכניסים לתנור ואופים עד להזהבה ופריכה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט. לשפשף כל צד עם שיני שום מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה