קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

טעם של מרק לזניה

טעם של מרק לזניה
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכונים שלך, טעם של מרק לזניה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 10. לבמנה עיקרית זו יש 559 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 163 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם סוכר חום חזק, בצל, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 88%. נסו טעם של מרק לזניה, טעם של קדירת חג ההודיה, ו כרוב שטעמו כמו קינוח! עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בתנור הולנדי גדול, שלבו צ ' אק טחון, בצל, פלפל ושום. מבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עד שהבשר משחים ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
תה Sp. מתבלים את כל המלחתה Sp. מתבלים את כל המלח
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מסננים היטב.
3
מערבבים טימין, סוכר חום, מרק, קוביות עגבניות, רוטב עגבניות, תיבול איטלקי ומלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כָּתֵףכָּתֵף
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים אטריות ומבשלים עד שהאטריות רכות. מערבבים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מחממים מראש. מצקת מרק לתוך 8 עד 10 קערות אטומות לתנור. מפזרים באופן שווה גבינת מוצרלה. צולים מרקים, 6 סנטימטרים מהאש, 3 עד 4 דקות, עד שהגבינה משחימה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
6
מוסיפים מעל פרוסת קרוסטיני שום.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מגישים מיד.
8
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
חותכים לחם לפרוסות עגולות בגודל 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
10
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומברישים כל פרוסה בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל; מכניסים לתנור ואופים עד להזהבה ופריכה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט. לשפשף כל צד עם שיני שום מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®