טעם של מרק לזניה
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לתיבת המתכונים שלך, טעם של מרק לזניה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 10. לבמנה עיקרית זו יש 559 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 163 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם סוכר חום חזק, בצל, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 88%. נסו טעם של מרק לזניה, טעם של קדירת חג ההודיה, ו כרוב שטעמו כמו קינוח! עבור מתכונים דומים.
הוראות
בתנור הולנדי גדול, שלבו צ ' אק טחון, בצל, פלפל ושום. מבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 8 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עד שהבשר משחים ומתפורר.
מערבבים טימין, סוכר חום, מרק, קוביות עגבניות, רוטב עגבניות, תיבול איטלקי ומלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה; מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים אטריות ומבשלים עד שהאטריות רכות. מערבבים גבינת פרמזן.
מחממים מראש. מצקת מרק לתוך 8 עד 10 קערות אטומות לתנור. מפזרים באופן שווה גבינת מוצרלה. צולים מרקים, 6 סנטימטרים מהאש, 3 עד 4 דקות, עד שהגבינה משחימה ומבעבעת.
מוסיפים מעל פרוסת קרוסטיני שום.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חותכים לחם לפרוסות עגולות בגודל 1/4 אינץ'.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומברישים כל פרוסה בשמן זית. מתבלים במלח ופלפל; מכניסים לתנור ואופים עד להזהבה ופריכה, כ-15 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט. לשפשף כל צד עם שיני שום מרוסק.