טפיוקה ופודינג פירות
טפיוקאן ופודינג פירות עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 474 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך טפיוקה פנינה, מנגו, חלב קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פודינג טפיוקה פירות-על-הקרקעית, פודינג טפיוקה, ו פודינג טפיוקה.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את החלב והסוכר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון. מערבבים היטב כדי לפזר היטב את הסוכר.
מוסיפים את הטפיוקה ואת שעועית וניל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד טפיוקה הוא רך אבל עדיין לעיס מעט, על 1 שעה.
יוצקים את פודינג טפיוקה דרך מסננת גסה להגדיר מעל קערה גדולה. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל; להשליך את השעועית. מערבבים ב 1/3 כוס חלב שבו טפיוקה היה מבושל, ולאחר מכן להוסיף את חלב הקוקוס. מכסים ומקררים עד שהפודינג קר ומעובה, כ-3 שעות.
בכוס בינונית או קערה קרמית, מערבבים בעדינות את פפאיה חתוכה, אננס, מלון ומנגו.
כדי לשרת, כפית את הפודינג לתוך 4 קערות קטנות העליון עם פירות חתוכים לקוביות. לחלופין, שכבה של פודינג טפיוקה ופירות חתוכים במשקפי פרפה.
מגישים את הפודינג בבת אחת או לקרר עד 2 שעות.