קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות3
ציון בריאות27
מגזין

טקס-מקס קציצות נמסות

טקס-מקס קציצות נמסות
Tex-Mex פטי נמס עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 788 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 25 דקות. אם יש לכם בירה, גבינת פפרג'ק, פלפל צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . נסו Tex-Mex המבורגרים, סלט פסטה Tex-Mex שמנת, ו סלט עוף קצוץ Tex-Mex (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את הבשר הטחון, תערובת תיבול צ 'ילי, 2 פלפלים צ' יפוטלה טחון עם רוטב אדובו, והבירה בקערה. מחלקים את התערובת באופן שווה לשלושה קציצות.
מרכיבים שתצטרך
כ-14 Oz קופסאות שימורים של עגבניות חתוכות לקוביותכ-14 Oz קופסאות שימורים של עגבניות חתוכות לקוביות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים יחד את המיונז ו 1 פלפל צ ' יפוטלה טחון עם רוטב adobo בקערה קטנה. מחלקים את התערובת בין פרוסות הלחם ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מניחים פרוסת גבינת פלפל על גבי תערובת המיונז על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
גבינה Pepperjackגבינה Pepperjack
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את הקציצות במחבת עד שכבר לא ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות לכל צד עבור כל עבודה טובה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר כל המבורגר לפרוסת לחם, sandwiching אותם עם הפרוסות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
6
מסננים את המחבת, הזמנת 2 כפות של השומן.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחממים את השומן השמור במחבת מעל חום בינוני גבוה. גריל את הכריכים במחבת עד הלחם הוא חום זהוב והגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו