טראפלס אמרטו
טראפלס אמרטו יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אמרטו, דבש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טראפלס קרם אמרטו, טראפלס עוגיות פקאן אמרטו, ו עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 5 עוז של שוקולד וחמאה בקערה גדולה למדי מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 50% כוח, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה creamy.In כוס מדידת מיקרוגל בטוחה, לשלב את הקרם ודבש. מיקרוגל על גבוה במשך כ 40 שניות או עד רותח בקצוות.
יוצקים את תערובת קרם חם לתוך שוקולד נמס ומערבבים עד חלקה. מערבבים באמרטו.צמרמורת לפחות שעה אחת או עד התערובת היא עבה מספיק כדי לגרוף.כאשר התערובת עבה, להשתמש כפית גדושה כדי לגרוף את שוקולד וצורה לתוך כדורים מבולגנים. הם לא יהיו בצורה מושלמת בשלב זה.
שים את הכדורים מבולגנים על מגש מרופד נייר שעווה וצינה עד שהם מוצקים. כאשר המשרד, מחדש לעצב את הכדורים עם כפות הידיים שלך, כך שהם מעוגלים יפה.
העבר למקפיא ולשמור מכוסה עד קפוא.כאשר מרכזי שוקולד קפואים, ממיסים את שוקולד הטבילה שלך (או ממזגים את השוקולד הקצוץ הרגיל שלך באמצעות שיטת המיקרוגל). טובלים את הכדורים הקפואים בשוקולד המומס ומרימים אותם מהשוקולד עם שני מזלגות.
תן לשוקולד שנותר לרוץ בחזרה לקערה. הגדר על מגש מרופד נייר שעווה או כמה צלחות מרופדות.
בואו צמרמורת עד הציפוי הוא מוצק.