קושירגיל
מוכן ב12 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

טראפלס אמרטו

טראפלס אמרטו
טראפלס אמרטו יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו אמרטו, דבש, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו טראפלס קרם אמרטו, טראפלס עוגיות פקאן אמרטו, ו עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 5 עוז של שוקולד וחמאה בקערה גדולה למדי מיקרוגל בטוח. מיקרוגל ב 50% כוח, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה creamy.In כוס מדידת מיקרוגל בטוחה, לשלב את הקרם ודבש. מיקרוגל על גבוה במשך כ 40 שניות או עד רותח בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את תערובת קרם חם לתוך שוקולד נמס ומערבבים עד חלקה. מערבבים באמרטו.צמרמורת לפחות שעה אחת או עד התערובת היא עבה מספיק כדי לגרוף.כאשר התערובת עבה, להשתמש כפית גדושה כדי לגרוף את שוקולד וצורה לתוך כדורים מבולגנים. הם לא יהיו בצורה מושלמת בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות עוגיות ופל וניל2 כוסות עוגיות ופל וניל
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
3
שים את הכדורים מבולגנים על מגש מרופד נייר שעווה וצינה עד שהם מוצקים. כאשר המשרד, מחדש לעצב את הכדורים עם כפות הידיים שלך, כך שהם מעוגלים יפה.
4
העבר למקפיא ולשמור מכוסה עד קפוא.כאשר מרכזי שוקולד קפואים, ממיסים את שוקולד הטבילה שלך (או ממזגים את השוקולד הקצוץ הרגיל שלך באמצעות שיטת המיקרוגל). טובלים את הכדורים הקפואים בשוקולד המומס ומרימים אותם מהשוקולד עם שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
תן לשוקולד שנותר לרוץ בחזרה לקערה. הגדר על מגש מרופד נייר שעווה או כמה צלחות מרופדות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בואו צמרמורת עד הציפוי הוא מוצק.