טראפלס פיסטוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כמהין פיסטוק. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 35 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, פיסטוקים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו טראפלס פיסטוק, טראפלס פיסטוק, ו טראפלס פיסטוק שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט הפיסטוקים על תבנית אפייה במשך 7 עד 10 דקות או עד השחמה קלה, לתת מגניב, וקוצצים.
מניחים 8 אונקיות של חתיכות שוקולד והחמאה בקערה גדולה. בסיר קטן על אש נמוכה, להביא את השמנת לרתיחה.
הסר מהחום ושופכים חצי הקרם לתוך הקערה.
ככל שהשוקולד נמס, לאט לאט לטאטא את התערובת יחד עד חלקה. ואז מוסיפים בהדרגה את השמנת הנותרת עד שהיא משולבת לחלוטין והגנאש עבה ומבריק. מערבבים ב 1/2 כוס הפיסטוקים הקצוצים לשלב היטב.
יוצקים את גנאש לתוך תבנית אפייה 2 אינץ 'עמוק, להפיץ באופן שווה, ומניחים במקפיא במשך 30 דקות או עד שנקבע (זה צריך להיות עקביות של פאדג'). באמצעות כף מלון או כף קטנה, יוצרים סיבובים ומניחים אותם על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף או שעווה.
תן לכמהין להקשיח במקפיא כ -15 דקות. לאחר הסרת מהמקפיא, רול כמהין בין הידיים לתוך כדורים בגודל שיש, לסחוט מעט (נסה לעשות את זה מהר, אחרת הם יהפכו רכים מדי). עכשיו אתה יכול לאבק את הכמהין עם קקאו ולהגיש אותם כפי שהם, אבל הם יחזיקו את צורתם טוב יותר אם אתה מעיל אותם עם שוקולד ראשון.
תני לכמהין לנוח במקפיא בזמן שאת מכינה את ציפוי השוקולד.
מניחים את חתיכות השוקולד שנותרו בקערה גדולה על סיר של מים רותחים ומערבבים מדי פעם, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
הסר מהחום ולתת מגניב בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, עד השוקולד מתחיל להגדיר בקצה הקערה. זרקי את הכמהין לתוך השוקולד המומס ואחזרי אותם במזלג, מה שמאפשר לכל שוקולד עודף לטפטף.
מקשטים מיד או להשאיר את הכמהין רגיל ולהמשיך לשלב
מגלגלים את הכמהין המצופה בפיסטוקים הקצוצים הנותרים.
מניחים את הכמהין על תבנית אפייה מרופדת ומאפשרים להם להגדיר במקרר במשך 5 דקות. כמהין ישמור במשך כ 2 שבועות, צונן או בטמפרטורת החדר, כאשר מאוחסן במיכל אטום היטב.