קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

טרגון וחרדל עוף צלוי בטעם חופשי

טרגון וחרדל עוף צלוי בטעם חופשי
מתכון זה של מזון טוב BBC דורש לימון, שום, מלאי ירקות, חרדל דיז'ון. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. עוף צלוי בטעם חופשי, עוף צלוי עם טרגון ורוטב חרדל, ו עוף צלוי עם טרגון ורוטב חרדל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים את גבעולי הטרגון, ירקות, שמן זית ושום בתוך פח קלייה כבד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
שום גויה®שום גויה®
3
מניחים על חום גבוה ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתחילים חום.בעוד הירקות מבשלים, להסיר כל חוט מן התרנגולות, מפזרים את החללים עם מלח ופלפל וכאלה את רבעי לימון בפנים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
הנח את התרנגולות, חזה כלפי מטה, על גבי הירקות. מתבלים במלח ופלפל, מתפזרים על חצי מעלי הטרגון הקצוצים, ואז מטפטפים עם מעט שמן זית. צלי במשך 20 דקות. בינתיים, מערבבים 1 כף חרדל עם עלי טרגון קצוצים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
הסר את בדיל קלייה מהתנור, להפוך את התרנגולות מעל ולהפיץ עם תערובת החרדל. להחזיר את התרנגולות לתנור ולצלות במשך 40 דקות נוספות או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר את התרנגולות לצלחת או 2 צלחות גדולות לכסות כל אחד עם קערה הפוכה. לרפרף כל שומן עודף מן הפח קלייה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מניחים את הפח על חום גבוה, יוצקים את היין, ומרתיחים במשך 8-10 דקות עד היין מופחת כמעט לחלוטין. עכשיו יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 5-7 דקות עד מופחת בחצי. מערבבים 1 כפית חרדל, עונה לטעום ולמתוח לתוך סירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב