קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

טרגון וחרדל עוף צלוי בטעם חופשי

טרגון וחרדל עוף צלוי בטעם חופשי
מתכון זה של מזון טוב BBC דורש לימון, שום, מלאי ירקות, חרדל דיז'ון. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. עוף צלוי בטעם חופשי, עוף צלוי עם טרגון ורוטב חרדל, ו עוף צלוי עם טרגון ורוטב חרדל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים את גבעולי הטרגון, ירקות, שמן זית ושום בתוך פח קלייה כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מניחים על חום גבוה ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתחילים חום.בעוד הירקות מבשלים, להסיר כל חוט מן התרנגולות, מפזרים את החללים עם מלח ופלפל וכאלה את רבעי לימון בפנים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
הנח את התרנגולות, חזה כלפי מטה, על גבי הירקות. מתבלים במלח ופלפל, מתפזרים על חצי מעלי הטרגון הקצוצים, ואז מטפטפים עם מעט שמן זית. צלי במשך 20 דקות. בינתיים, מערבבים 1 כף חרדל עם עלי טרגון קצוצים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
5
הסר את בדיל קלייה מהתנור, להפוך את התרנגולות מעל ולהפיץ עם תערובת החרדל. להחזיר את התרנגולות לתנור ולצלות במשך 40 דקות נוספות או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
הסר את התרנגולות לצלחת או 2 צלחות גדולות לכסות כל אחד עם קערה הפוכה. לרפרף כל שומן עודף מן הפח קלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מניחים את הפח על חום גבוה, יוצקים את היין, ומרתיחים במשך 8-10 דקות עד היין מופחת כמעט לחלוטין. עכשיו יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 5-7 דקות עד מופחת בחצי. מערבבים 1 כפית חרדל, עונה לטעום ולמתוח לתוך סירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב