טרגון ועוף שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טרגון & עוף שקדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 288 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש חזה עוף, שקדים טרגון, פטרוזיליה. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טרגון-שעועית ירוקה שקדים, חזה ברווז כתום-טרגון עם סלט ירוק ואספרגוס-אורז שקדים, ו טארטלט בטעם אוכמניות בר, שמן שקדים וקרום מתוק.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
ללטף כל חזה עוף יבש עם נייר מטבח. לעשות שלושה חריצים לאורך בחלק העליון של כל שד, חיתוך באמצע הבשר.
קרם את החמאה עם עשבי תיבול עד חלקה, ואז למזג את השקדים וקורט של מלח. מחלקים ל 4 חלקים שווים להפיץ חלק אחד החריצים בכל שד. בעדינות לחץ על הבשר יחד כדי לתקן את הצורה.
לעטוף את prosciutto היטב סביב כל שד, חופפים את הקצוות (אתה shouldnt צריך מקלות קוקטייל כדי לאבטח אותו).
הניחו את החבילות בצלחת חסינת שמן וכסו באופן רופף בחתיכת נייר או נייר או נייר מרוח בחמאה. (חזה העוף יכול להישמר כך במקרר במשך 2-8 שעות, אבל תן להם לבוא לטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות לפני הבישול.)
אופים את העוף במשך 20 דקות, הסרת נייר חמאה או לסכל במשך 5 הדקות האחרונות.
הסר את המנה מהתנור ולאפשר לעוף להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחות בודדות וכפית על החמאה המומסת שנאספה בתחתית הצלחת. פיזור עם טרגון נוסף וכמה פלפל טחון טרי.