טרוטה בגריל עם שעועית לבנה ויניגרט Caper
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טרוטה בגריל עם שעועית לבנה ויניגרט Caper, פורל בגריל עם מיונז צלי לימון, ו אספרגוס בגריל עם ויניגרט Caper.
הוראות
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). מבשלים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני עד חום, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
מערבבים בשמן, ואז שאלוט, חומץ, צלפים ורוזמרין. ויניגרט העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מערבבים שעועית, קליפת לימון, ו 2 כפות ויניגרט במחבת בינונית. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מברשת קצת ויניגרט על הצד הבשר של פורל; מפזרים מלח ופלפל.
מקום מחבת עם שעועית על קצה הגריל כדי להתחמם דרך. פורל גריל, צד בשר למטה, עד חום, על 2 דקות. להפוך פורל מעל; גריל עד מבושל דרך, על 2 דקות.
מערבבים ארוגולה לתוך שעועית חמה; כף לצד פורל. לחמם מחדש ויניגרט שנותר; כפית על טרוטה ושעועית.