טרוטה ממולאת בוליביה
טרוטה ממולאת בוליביה היא ללא גלוטן וקמאיות ומספק כ 55 מנות. מנה אחת מכילה 28 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו תרד, 1/4 כוסות רוטב איטלקי, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוף בוליביאני חריף, אמפנדס בוליביה (Salteñas), ו כרוב בוליבי חריף ותפוחי אדמה.
הוראות
מניחים מתלה מתכת במחבת קלייה מצופה רדיד גדול.
מניחים מחבת בתנור בעת חימום מראש לתנור ל 204°. בינתיים, לשטוף דגים; להתייבש עם מגבות נייר. תניח בצד.
מערבבים גבינת שמנת, תרד, בייקון, בצל, פלפלים ופלפלים צ ' ילי עד מעורבב היטב. תערובת גבינת שמנת כפית שווה לתוך חללי דגים, מילוי כל חלל עם כ 1 כוס של תערובת גבינת שמנת. בעדינות לחץ על צמרות של דגים לאטום.
מברישים דגים באופן שווה עם ההלבשה, ואז מניחים על מתלה חם במחבת צלייה.
יוצקים 1 כוס מים לתחתית המחבת. ריסוס גיליון גדול של רדיד אלומיניום עם ספריי בישול; מקום, מרוסס בצד למטה, על דגים.
הסר רדיד; להמשיך לאפות דגים 20 דקות נוספות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
חותכים כל פורל ל 4 חתיכות כדי לשרת.