טרוטה מעושנת קטיפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מעושן קטיפה. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, פורל, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו מטבל פורל מעושן, פורל מעושן, ו פורל מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את העור, הראש והזנב מן הטרוטה. בעדינות למשוך את הפילה מן העצמות, משאיר אפילו את העצמות בסדר גמור מצורף.
בקערת ערבוב, לגרוס בעדינות את הפילה עם שני מזלגות; להסיר כל עצמות בסדר עכשיו. תניח בצד.
מבשלים את הסלרי והבצל בחמאה מעל חום בינוני-נמוך עד מתרכך, על 5 דקות.
להוסיף, עם פלפל, לדגים. מגניב.
לנצח את השמנת עד שהיא מחזיקה פסגות רכות. בעדינות לקפל לתוך פורל.להכניס למקרר לפחות 3 עד 4 שעות, או עד 2 ימים, לפני השימוש.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;