קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות1
ציון בריאות29
מגזין

טרוטה מעושנת קטיפה

טרוטה מעושנת קטיפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מעושן קטיפה. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, פורל, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו מטבל פורל מעושן, פורל מעושן, ו פורל מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את העור, הראש והזנב מן הטרוטה. בעדינות למשוך את הפילה מן העצמות, משאיר אפילו את העצמות בסדר גמור מצורף.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
2
בקערת ערבוב, לגרוס בעדינות את הפילה עם שני מזלגות; להסיר כל עצמות בסדר עכשיו. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מבשלים את הסלרי והבצל בחמאה מעל חום בינוני-נמוך עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
4
להוסיף, עם פלפל, לדגים. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
דגיםדגים
5
לנצח את השמנת עד שהיא מחזיקה פסגות רכות. בעדינות לקפל לתוך פורל.להכניס למקרר לפחות 3 עד 4 שעות, או עד 2 ימים, לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
פורלפורל
6
מאמר var
7
Type_27_data = {};
8
מאמר
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;