קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

טרוטת Steelhead מעושנת (סלמון)

טרוטת Steelhead מעושנת (סלמון)
טרוטת Steelhead מעושנת (סלמון) דורשת כ 13 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שמן זית, תערובת ריפוי מבוסס סוכר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו סלמון במרינדה הטוב ביותר (או טרוטת ראש פלדה) עם אגוז מייפל, פילה טרוטה Steelhead אפוי, ו טרוטה צלויה עם רוזמרין, לימון ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים את פילה הדגים ומניחים אותם בתבנית אפייה רדודה מזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2
טפטוף שמן זית על הדגים ועונה עם שום ורוזמרין. לשפשף את התבלינים לתוך הדגים. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
ממיסים את מלח הריפוי במים ושופכים לתוך המנה עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
תן לו להשרות במשך 15 דקות לכל סנטימטר וחצי של עובי.
5
בינתיים, להכין את המעשן שלך במשך ארבע שעות לשרוף איטי באמצעות פחם. הטמפרטורה צריכה להיות ב 150 מעלות F (65 מעלות C) לפני שתתחיל.
6
הסר את הדג מן המלח ולהשליך שאריות נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מניחים כל פיסת דגים על פיסת נייר אלומיניום קטנה - רק גדול מספיק כדי להחזיק את הפילה, ומתבלים עם פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מניחים אותם על המדף במעשן.
9
מפזרים קומץ של שבבי עץ ספוג על הגחלים או במקום בתיבת חום. מכסים ומאפשרים לדגים לעשן במשך 2 שעות, ומוסיפים עוד שבבי עץ לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
להגדיל את החום במעשן (להוסיף פחם יותר) ל 200 מעלות F (95 מעלות c) ולתת את עשן הדגים עד הטמפרטורה הפנימית של הפילה מגיע 165 מעלות F (72 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
הסר מן המעשן ולתת לנוח 20 דקות לפני ההגשה.