קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

טרוטת Steelhead מעושנת (סלמון)

טרוטת Steelhead מעושנת (סלמון)
טרוטת Steelhead מעושנת (סלמון) דורשת כ 13 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שמן זית, תערובת ריפוי מבוסס סוכר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו סלמון במרינדה הטוב ביותר (או טרוטת ראש פלדה) עם אגוז מייפל, פילה טרוטה Steelhead אפוי, ו טרוטה צלויה עם רוזמרין, לימון ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים את פילה הדגים ומניחים אותם בתבנית אפייה רדודה מזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2
טפטוף שמן זית על הדגים ועונה עם שום ורוזמרין. לשפשף את התבלינים לתוך הדגים. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
ממיסים את מלח הריפוי במים ושופכים לתוך המנה עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
תן לו להשרות במשך 15 דקות לכל סנטימטר וחצי של עובי.
5
בינתיים, להכין את המעשן שלך במשך ארבע שעות לשרוף איטי באמצעות פחם. הטמפרטורה צריכה להיות ב 150 מעלות F (65 מעלות C) לפני שתתחיל.
6
הסר את הדג מן המלח ולהשליך שאריות נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מניחים כל פיסת דגים על פיסת נייר אלומיניום קטנה - רק גדול מספיק כדי להחזיק את הפילה, ומתבלים עם פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מניחים אותם על המדף במעשן.
9
מפזרים קומץ של שבבי עץ ספוג על הגחלים או במקום בתיבת חום. מכסים ומאפשרים לדגים לעשן במשך 2 שעות, ומוסיפים עוד שבבי עץ לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
להגדיל את החום במעשן (להוסיף פחם יותר) ל 200 מעלות F (95 מעלות c) ולתת את עשן הדגים עד הטמפרטורה הפנימית של הפילה מגיע 165 מעלות F (72 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
הסר מן המעשן ולתת לנוח 20 דקות לפני ההגשה.