קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

טרוטת Steelhead מעושנת (סלמון)

טרוטת Steelhead מעושנת (סלמון)
טרוטת Steelhead מעושנת (סלמון) דורשת כ 13 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שמן זית, תערובת ריפוי מבוסס סוכר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו סלמון במרינדה הטוב ביותר (או טרוטת ראש פלדה) עם אגוז מייפל, פילה טרוטה Steelhead אפוי, ו טרוטה צלויה עם רוזמרין, לימון ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים את פילה הדגים ומניחים אותם בתבנית אפייה רדודה מזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2
טפטוף שמן זית על הדגים ועונה עם שום ורוזמרין. לשפשף את התבלינים לתוך הדגים. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 צלעות בייבי גב חזיר (בערך 5 פאונד)2 צלעות בייבי גב חזיר (בערך 5 פאונד)
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
צווארי עוףצווארי עוף
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
ממיסים את מלח הריפוי במים ושופכים לתוך המנה עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
4
תן לו להשרות במשך 15 דקות לכל סנטימטר וחצי של עובי.
5
בינתיים, להכין את המעשן שלך במשך ארבע שעות לשרוף איטי באמצעות פחם. הטמפרטורה צריכה להיות ב 150 מעלות F (65 מעלות C) לפני שתתחיל.
6
הסר את הדג מן המלח ולהשליך שאריות נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מניחים כל פיסת דגים על פיסת נייר אלומיניום קטנה - רק גדול מספיק כדי להחזיק את הפילה, ומתבלים עם פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
8
מניחים אותם על המדף במעשן.
9
מפזרים קומץ של שבבי עץ ספוג על הגחלים או במקום בתיבת חום. מכסים ומאפשרים לדגים לעשן במשך 2 שעות, ומוסיפים עוד שבבי עץ לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובהפטל טרי ותוספת צ'יפס לבן, שוקולד צ'יפס וסוכר קונדיטורים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
להגדיל את החום במעשן (להוסיף פחם יותר) ל 200 מעלות F (95 מעלות c) ולתת את עשן הדגים עד הטמפרטורה הפנימית של הפילה מגיע 165 מעלות F (72 מעלות c).
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
הסר מן המעשן ולתת לנוח 20 דקות לפני ההגשה.