טרוטת Steelhead מעושנת (סלמון)
טרוטת Steelhead מעושנת (סלמון) דורשת כ 13 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שמן זית, תערובת ריפוי מבוסס סוכר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו סלמון במרינדה הטוב ביותר (או טרוטת ראש פלדה) עם אגוז מייפל, פילה טרוטה Steelhead אפוי, ו טרוטה צלויה עם רוזמרין, לימון ושום (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים את פילה הדגים ומניחים אותם בתבנית אפייה רדודה מזכוכית.
טפטוף שמן זית על הדגים ועונה עם שום ורוזמרין. לשפשף את התבלינים לתוך הדגים. מכסים ומקררים בין לילה.
ממיסים את מלח הריפוי במים ושופכים לתוך המנה עם הדגים.
תן לו להשרות במשך 15 דקות לכל סנטימטר וחצי של עובי.
בינתיים, להכין את המעשן שלך במשך ארבע שעות לשרוף איטי באמצעות פחם. הטמפרטורה צריכה להיות ב 150 מעלות F (65 מעלות C) לפני שתתחיל.
הסר את הדג מן המלח ולהשליך שאריות נוזל.
מניחים כל פיסת דגים על פיסת נייר אלומיניום קטנה - רק גדול מספיק כדי להחזיק את הפילה, ומתבלים עם פלפל לפי הטעם.
מניחים אותם על המדף במעשן.
מפזרים קומץ של שבבי עץ ספוג על הגחלים או במקום בתיבת חום. מכסים ומאפשרים לדגים לעשן במשך 2 שעות, ומוסיפים עוד שבבי עץ לפי הצורך.
להגדיל את החום במעשן (להוסיף פחם יותר) ל 200 מעלות F (95 מעלות c) ולתת את עשן הדגים עד הטמפרטורה הפנימית של הפילה מגיע 165 מעלות F (72 מעלות c).
הסר מן המעשן ולתת לנוח 20 דקות לפני ההגשה.