טרטלט בטטה בטטה
טרטלט בטטה דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 385 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. זה עובד טוב כמו מתאבן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו טארט קנגורו Striploin עם תפוח אדמה מתוק ושיח עגבניות Jus, פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ו סניקרס טארטלט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, מערבבים יחד חמאה וסוכר חום עד שהוא הופך למרקם דמוי חול.
מוסיפים ביצים ומכים עם מיקסר חשמלי.
להוסיף קצפת תמצית וניל; לערבב עד חלקה.
מוסיפים קמח, מלח, קינמון, allspice, ואגוז מוסקט.
לגרוף את החלק הפנימי של תפוחי האדמה המתוקים ולהעביר אותם לקערה בינונית ומחית. לאחר פירה, להוסיף תפוחי אדמה לתוך תערובת הקמח להתמזג עם מיקסר חשמלי.
מגלגלים את הבצק עם מחבתות טרטלט, מחלקים את הבצק לטבעות 12 (4 אינץ'). ריססו את מחבתות הטרטלט בתרסיס nonstick לבישול והכניסו בצק.
עם כף גלידה, לגרוף את תערובת תפוחי אדמה; על 1/4 כוס כל ומניחים לתוך מחבתות טרטלט.
אופים במשך 30 דקות. לאחר התקררות, מקשטים עם קצפת.