טרטר סלמון Gravlax על פרוסות תפוחי אדמה פריך
המתכון סלמון Gravlax טרטר על פרוסות תפוחי אדמה פריך יכול לספק את התשוקה הסקנדינבית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחי אדמה עגולים, גרגרי ערער, תרופה גרבלקס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו סלמון Gravlax, סלמון Gravlax, ו כיצד להפוך סלמון Gravlax (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה קטנה. אתה יכול לעשות את התרופה מראש וזה ישמור, מאוחסן בצנצנת אטומה מאור השמש, עד 6 חודשים.
בקערה בינונית, מערבבים את הסלמון עם 2 כפות של תרופת גראבלקס ולאחר מכן מוסיפים את שמן הזית, עירית חתוכה, גרידה כתומה ופלפל. מכסים ומקררים בין לילה, או לפחות 6 שעות.
מגישים עם פיזור של שמיר טחון טרי על פרוסת תפוחי אדמה פריך או פרוסת מלפפון אנגלית.
שים עוד קצת שמיר טחון על הצלחת או המגש שבהם אתה משתמש כדי להעביר את המתאבנים — ואז פרוסות תפוחי האדמה הפריך לא יחליקו מסביב והמלפפון יהיה קל יותר להרים.
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור מחממים עד 350 ° F.
מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה; מברישים כל פרוסה בשמן, ואז הופכים אותם ומברישים את הצד השני.
מפזרים מלח ופלפל ואופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן פונים פרוסות ואופים במשך 5 דקות נוספות.
הסר את כל פרוסות הפריך עם מרית ולהמשיך לבשל כל פרוסות שנראות כאילו הם צריכים עוד זמן. מגניב על מתלה, ולאחר מכן להשתמש באופן מיידי או לאחסן במיכל אטום עד 2 ימים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.