קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

טרי טיפ במרינדה עם רוטב חרדל סיני בצל ירוק קלוי ופטריות

טרי טיפ במרינדה עם רוטב חרדל סיני בצל ירוק קלוי ופטריות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? טרי טיפ במרינדה עם רוטב חרדל סיני בצל ירוק קלוי ופטריות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 417 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, בצל ירוק, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. נסו שרימפס קלוי ופטריות עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, פרוסות תפוחי אדמה מרוסקות בגריל, בצל ירוק ורוטב Romesco, ו איך לבשל: שעועית ירוקה טבעונית ופטריות עם רוטב חמוץ מתוק בצל מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יין, רוטב סויה, שום, ו 1 כפית חרדל יבש בתבנית אפיית זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
הוסף טרי-טיפ ופנה למעיל עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות, הפיכת בשר מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
בינתיים, להקציף דבש, 2 כפות מים, 1/4 כפית מלח, הנותרים 2 כפות חרדל יבש בקערה קטנה כדי להתמזג; להגדיר רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר tri-טיפ מן המרינדה; להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מניחים טרי טיפ על תבנית אפייה גדולה ושטופה; מפזרים מלח ופלפל. מסדרים בצל ירוק ופטריות סביב בשר; טפטוף בצל ופטריות עם שמן זית. צלי 12 דקות. הפוך בשר, בצל ופטריות; צלי עד שהירקות רכים וקוראים מיידית מדחום מוכנס למרכז של אוגרי בשר 52° עבור בינוני-נדיר, כ -12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מניחים פטריות ובצל ירוק על מגש.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
חותכים בשר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; מסדרים על גבי בצל ירוק ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
יוצקים כל מיצי פאן מעל.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
טפטוף קל עם רוטב חרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מגישים, עובר רוטב חרדל שנותר לצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק