טרי-טיפ מגורר לטאקו בבישול איטי
טרי-טיפ מגורר לטאקו בסיר הבישול האיטי לוקח בערך 8 שעות ו-15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -25 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 259 קלוריות . , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 151 אוכלי אוכל וטבחים. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם עגבניות משומרות, שמן זית, תיבול פלפל שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . הציון הזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את California Tri-Tip, Santa Maria Style , Slow Cooking Salsa Verde Chicken Tacos ו- Crock Pot French Shredded Dip .
הוראות
מרססים את החלק הפנימי של סיר בישול איטי בתרסיס בישול. מתבלים את צלי התלת-קצה בתיבול פלפל שום משני הצדדים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית, וצורבים את הצלי מכל הצדדים עד להשחמה היטב, כ-5 דקות לכל צד.
מניחים את הצלי תלת-קצה לתוך התנור האיטי, הצד השומני כלפי מעלה.
מבשלים ומערבבים את השום והבצל במחבת החמה עד להזהבה, כ-10 דקות, ומתבלים בפלפל האנצ'ו צ'ילי, פלפל הקאיין והפלפל השחור.
מניחים שום ובצל מתובלים על הצלי בסיר, ויוצקים פנימה את היין הלבן והעגבניות המרוסקות. מכסים את התנור, מכוונים לנמוך ומבשלים עד לריכוך, כ-8 שעות.
מוציאים את הצלי מהסיר, וחותכים את השכבה השומנית בסכין חדה (בשר רך צריך לחתוך בקלות).
מניחים את הצלי בחזרה לסיר, ומגררים את הבשר עם שני מזלגות. אם רוצים, מוציאים חלק מהנוזלים מהבשר. מערבבים פנימה כוסברה ומגישים.