טריאקי פירות הדר בגריל
אם יש לכם מעטה טריאקי וזיגוג, מכרזי חזה עוף, קליפת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ריכוז מיץ תפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו טריאקי פירות הדר בגריל, עוף בגריל טריאקי, ו עוף טריאקי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לערבב זיגוג טריאקי, מיץ תפוזים להתרכז קליפת תפוז. שמור 2 כפות תערובת.
מוסיפים עוף לתערובת הנותרת; זורקים למעיל. מכסים ומקררים 30 דקות.
בינתיים, גז חום או גריל פחם.
מקום סל גריל (ווק גריל) מעל חום בינוני.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מכסים וגריל על אש בינונית 6 עד 8 דקות, סל רועד או ערבוב עוף מדי פעם, עד העוף הוא חום.
להוסיף מרכיבים הנותרים סל גריל. מכסים וגריל 6 עד 8 דקות, טלטול סל או ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם פריך במכרז ועוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
מוסיפים 2 כפות מרינדה שמורות; מערבבים למעילים ירקות ועוף. מכסים וגריל 2 עד 3 דקות או עד מחומם דרך.